World of Warcraft Classic

Lekkasje kan ha bekreftet Burning Crusade-utvidelse for WoW Classic

Hinter også om nytt innhold for Shadowlands.

Blizzard

BlizzConline – den nettbaserte varianten av Blizzards årlige spillmesse – går av stabelen fredag kveld. Deler av utviklerens planer kan imidlertid allerede være avslørt, tilsynelatende med store nyheter for både World of Warcraft: Shadowlands og World of Warcraft Classic.

Tilbake til Outland

Se den opprinnelige traileren for The Burning Crusade. (Video: Blizzard)

Som nettstedet Wowhead melder kommer Blizzard til å avduke en svært etterlengtet nyhet for World of Warcraft Classic – nemlig utvidelsen The Burning Crusade. Ifølge en lekket pressemelding for BlizzConline går turen nok en gang gjennom The Dark Portal, for å utforske Outland-regionen.

– The Burning Crusade ble opprinnelig lansert i 2007 og tilkalte Azeroths helter til den ødelagte regionen Outland for å stoppe invasjonen fra den demoniske Burning Legion. I 2021 vil Blizzards gjenskaping av den første World of Warcraft-utvidelsen gi spillere over hele verden sjansen til å vende tilbake til Outland som det en gang var, for å gjenoppleve en æra med klassiske eventyr, heter det i pressemeldingen.

Dersom lekkasjen stemmer får Classic-fans tilsynelatende ønsket sitt oppfylt. Rykter om en Burning Crusade-utvidelse har florert i lang tid, men ingen har vært helt sikre på hvorvidt Blizzard ønsket å holde fast på den opprinnelige World of Warcraft-opplevelsen.

Nytt Shadowlands-innhold

Kanskje får vi vite mer om Sylvanas' planer i Chains of Domination.
Blizzard

Ved siden av Classic-nyheter lokker BlizzConline visstnok også med nyheter for Shadowlands. En større pakke med innhold – kalt Chains of Domination – er etter sigende på vei, med en rekke nyheter for spillere å pusle med.

Igjen er det Wowhead som forteller at Chains of Domination tar spillere med dypere inn i regionen kjent som The Maw. Ellers venter nye Covenant-aktiviteter, et nytt raid og ikke minst – muligheten til å fly i Shadowlands.

Enn så lenge tar vi rykter med en klype salt, men som nevnt blir det ikke lenge å vente. BlizzConline åpner dørene 23:00 på fredag 19. februar, med World of Warcraft-presentasjoner planlagt fra 00:05 natt til lørdag. Du kan følge hele greia direkte på Blizzards nettsider.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av World of Warcraft: Shadowlands »
LES OGSÅ: 10 tips for World of Warcraft: Shadowlands »

Siste fra forsiden