Cyberpunk 2077 - Night City

Lekket bilde viser kartet over Cyberpunk 2077s Night City

CD Projekt RED

Å holde på hemmeligheter i spillbransjen virker å være så godt som umulig. Det gjelder tilsynelatende også for Cyberpunk 2077, som har fått hele spillets kart avslørt.

Slik ser Night City ut fra oven.

En eller annen har nemlig fått fatt på kartet som følger med fysiske versjoner av spillet. Et bilde av dette sirkulerer nå på nettet, der vi får se hele Night City slik det ser ut fra lufta.

Utvikler CD Projekt RED har allerede vist frem deler av kartet, som Watson og Pacifica. Nå kan vi også se bydeler som Santo Domingo og Westbrook, en diger farm for solcellepaneler mot sør og det omfattende veinettverket som knytter byen sammen.

Klart for å trykkes opp

I andre Cyberpunk 2077-nyheter kunne CD Projekt RED i går melde at spillet har «gått i gull» – altså at det er klart for å trykkes opp og sendes ut til butikkene.

Nyheten kommer noen dager etter at studioet innførte seks dagers arbeidsuker som obligatorisk for samtlige på prosjektet. At det er klart for å trykkes opp betyr imidlertid ikke at utviklerne får noen hvilepause, da det etter all sannsynlighet vil jobbes iherdig for å polere på opplevelsen og luke ut feil frem mot lansering.

Cyberpunk 2077 slippes 19. november, for PC, PlayStation 4 og Xbox One. En Stadia-versjon kommer senere i år, mens PlayStation 5- og Xbox Series X/S-utgavene lanseres i løpet av 2021.

Cyberpunk 2077 blir kortere enn The Witcher 3.
Utvikleren mottok mange klager på at The Witcher 3 var for langt »

Siste fra forsiden