Counter-Strike: Global Offensive / ESL One Cologne

LGB er klare for ESL One Cologne-kvalifiseringen

Tapte mot finsk lag tidlig i førkvalifiseringen, men rodde det hele i land til slutt.

Marcin Wróbel/ESL

ESL One Cologne-kvalifiseringen (Europa)

Vis mer

dignitas
Titan
HellRaisers
Penta Sports
FlipSid3 Tactics
INSHOCK
PiTER
ENCORE
1337
Team Kinguin
KILLERFISH
Rock
Epiphany Esports
Gamers2
LGB eSports
p@p@d@s

Etter en heftig og enorm kvalifisering var det endelig LGB sin tur til å sikre seg en plass i ESL One Cologne-kvalifiseringen i sommer. Onsdag kveld slo de ut spanske Epsilon Esports 16-5, noe som gjorde at nordmennene bare kan sette seg på flyet til Köln den 25. Juli. Der starter den Europeiske delen av kvalifiseringen, med 16 lag som skal kjempe om fire plasser til hovedturneringen.

LGB stilte med sine tre faste spillere, med Martin «cENTRYZ» Brandal og Morten «zEVES» Vollan som innhoppere.

Nordmennene støtte på problemer allerede i den første kvalifiseringen, der de tapte mot det svenske mix-laget 1337 i en best-av-tre-kamp. Heldigvis var det enda en kvalifiseringsrunde som startet dagen derpå, men denne hadde et litt annet format. Best-av-en-kamper, men med dobbel eleminasjon, noe som gjorde at selv om LGB tapte mot det relativt ukjente finske laget Epiphany Esports, kunne de kvalifisere seg via taperpuljen. Dette hadde de få problemer med, og vant komfortabelt i de resterende kampene.

Team Kinguin også med videre

ESL One Cologne-kvalifiseringen (Amerika)

Vis mer

Cloud9
Counter Logic Gaming
eLevate
Luminosity Gaming
Nihilium
Noble eSports
Team Liquid
Tempo Storm

Selv om LGB er det eneste helnorske innslaget i kvalifiseringen, har vi også Håvard «rain» Nygaard og Team Kinguin videre. De kvalifiserte seg relativt enkel på første mulighet, etter å blant annet ha slått norske ngomg. Laget som nylig erstattet en svensk spiller med en ny en er ventet å kvalifisere seg direkte til hovedturneringen.

Den amerikanske kvalifiseringen har også sine åtte lag klare, der to lag får plass i hovedturneringen. I den asiatiske kvalifiseringen er ikke lagene klare før om noen få dager. Også der vil to lag få plass i hovedturneringen.

Promo for ESL One Cologne 2015.

Siste fra forsiden