Altiboxligaen / Counter-Strike: Global Offensive

LGB stakk av med seieren i Altiboxligaen

Temp.no ble et par nummer for små i finalen mot den norske kjempen.

Valve

Dette er LGB eSports

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Joakim «jkaem» Myrbostad
Pål «Polly» Kammen
Aslak «kalsa» Nicolaysen (reserve)
Morten «zEVES» Vollan (reserve)

Lørdag kveld spilte Temp.no og LGB eSports seriefinale i Altiboxligaen. Finalen ble direktesendt på TV 2 Sumo og TV 2 Sportskanalen. Vinneren av kampen skulle få med seg hele 20 000 norske kroner, så det var mye mer enn heder og ære som stod på spill.

Temp spilte med sin vanlige startoppstilling, mens LGB hadde to nye innbyttere til denne kampen. Aslak «kalsa» Nicolaysen og ex-LGB-spiller Morten «zEVES» Vollan hadde fått oppgaven om å hjelpe LGB til å dra seieren i land.

Dette er Temp.no

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Jon «DaY» Thomas Rudstrøm
Christian «moen» Moen
Kristian «KORN» Hokland
Adam «PAINT» Fjellum

Kampen startet på Train, et kart som har vært ute av kartrotasjonen lenge men har nylig blitt tatt inn igjen, noe som gjør at mange lag naturligvis er litt usikre på det enda. Temp.no startet på den mindre favoriserte terroristsiden, og kjørte hardt på fra første sekund. Det tidlige momentumet Temp bygde seg opp helt til de nådde åtte runder, mens LGB som hadde startet på den favoriserte CT-siden bare klarte å få med seg syv.

Overtidsdrama

Dette betydde at LGB måtte kjempe med nebb og klør for å karre seg til å vinne kartet, noe de nesten klarte. Hadde det ikke vært for Temp sitt fantastiske spille på de to siste rundene så hadde nok laget tapt kartet her, men det gikk altså til overtid. Etter overtiden så var det LGB som tok det første kartet.

Ruben «RUBINO» Villarroel under ESL One Katowice.

Det neste kartet som skulle spilles var Inferno. Temp startet på den favoriserte antiterroristsiden, og sikret seg pistolrunden. Men LGB hadde andre planer for første omgang, og tok overtaket umiddelbart. Etter en nærmest heroisk første omgang hadde de en 10-5-ledelse, noe som er meget imponerende som terrorister.

Det ble desverre aldri spennende i andre omgang, og LGB vant til slutt kartet 16-9. Dermed ble de vinnere av Altiboxligaen og tok med seg 20 000 kroner hjem.

I en kommentar til Gamer.no kunne Ruben «RUBINO» Villarroel si følgende om kampen:

– Det var deilig å vinne Altiboxligaen. Det var en intens kamp fra start til slutt og artig at vi klarer å spille bra når det virkelig trengs. Mange mente også at vi ikke lengre var det beste laget i Norge etter at vi tapte Telenorligaen, men det motbeviste vi lørdag. All ære til Temp.no, for de spilte veldig bra mot oss. Har alltid hatt sansen for alle i laget, så jeg håper de snart slår gjennom internasjonalt. Det hadde vært kjempekult med to norske lag som kan sloss mot de beste lagene i verden.

Kampen kan du se i opptak på TV 2 Sumo.

Siste fra forsiden