Line Rider til DS og Wii

Fysikkleketøyet Line Rider, hvor du får tegne akebakker, er på vei til DS og Wii.

Den amerikanske utvikleren inXile entertainment har kunngjort at de har sikret seg rettighetene til å lage spill basert på Flash-leketøyet Line Rider. I Line Rider kan du tegne dine egne akebakker, og så se hvordan en liten fyr på akebrett setter utfor. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan lage, men husk at fysikkens regler bestemmer hvor godt kreasjonene dine fungerer.

inXile, som sist gav lyd fra seg med actionrollespillet The Bard's Tale (og som jobber med et ikke-offentliggjort prosjekt til PC og konsoll, som etter planen skal komme ut til høsten neste år), forteller at den nye versjonen vil komme med nytt gameplay og en rekke nye funksjoner, samtidig som det vanedannende fundamentet fra originalen skal være intakt.

Brian Fargo, sjef hos inXile, forteller at han har vært med i industrien såpass lenge at han har sett hvordan andre slike fenomener har blitt massive suksesser, og han mener Line Rider har alt som trengs for å følge i fotsporene til spill som Tetris og Bejeweled. Selv beskriver han spillet som en animert Etch-A-Sketch, og mener det passer perfekt for DS og Wii. De nye versjonene kommer til våren.

Line Rider ble skapt av slovenske Bostjan Cadez, og begynte som et skoleprosjekt. Cadez forteller at han gleder seg til å jobbe med inXile om de nye versjonene, samtidig som han selv jobber videre med Flash-leketøyet for PC. Line Rider har forresten akkurat fått en ny versjon, med flere nyheter. Denne kan du spille på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden