«Liquid’Snute» til topps i England

Den norske StarCraft II-profilen viste hvem som var best.

Jens «Liquid’Snute» Aasgard stakk avgårde med seieren under ESET UK Masters 2013.

Det var opprinnelig ikke meningen at Aasgard skulle spille, men etter at en annen spiller måtte melde forfall steppet nordmannen inn. Det viste seg å være et godt valg, da den norske sSport-stjernen kunne ta med seg hele 35 000 kroner i førstepremie hjem til samboeren i Stockholm, der han for tiden er bosatt.

Etter dårlige resultater i IEM Katowice for to uker siden smakte seieren ekstra godt for Aasgard. I seiersintervjuet i etterkant av turneringen uttalte han at det var til veldig god hjelp å ha to lagkamerater samt en sportspsykolog tilknyttet Team Liquid under helgens turnering. «Liquid’TLO» beseiret koreanske «Sting» i gruppespillet, og ved å se på de kampene, samt få gode råd kunne nordmannen slå motstanderen komfortabelt 3-0 i finalen.

«Liquid’Snute» viste tegn til godt spill i alle kampene sine, og kommentatorer og tilskuere uttrykte gang på gang sin begeistring over spillestilen hans. I finalen utmanøvrerte «Liquid’Snute» motstanderen både i de store kampene, samt mindre trekk. Han la hele tiden trykk på arbeiderne til «Sting», og ved å ødelegge økonomien fikk han kontroll i alle kampene.

Seieren følger en rekke mindre tuneringsseiere her i Norge, og det ser ut til at nordmannen virkelig har fått ting til å flyte bra med den nye utvidelsespakken til StarCraft II.

Les også: Anmeldelse: StarCraft II: Heart of the Swarm
Les også: Resultater fra helgens turneringer

Siste fra forsiden