Lombardi avklarer Half-Life 2-situasjon

I det siste har det gått mange rykter om bonuskartet The Lost Coast, Xbox-versjonen av HL2 og ekspansjonspakken Half-Life 2: Aftermath.

Nettstedet Planet Half-Life har vært i kontakt med Doug Lombardi fra Valve, og han har kommet med noen avklaringer i forhold til ryktene og informasjonen som har versert på nettet i løpet av den siste uken. Først og fremst, har han satt en stopper for spekulasjonene om hvem som får hovedrollen i ekspansjonspakken Half-Life 2: Aftermath - det blir nemlig Gordon Freeman selv.

Videre fortalte han at ekspansjonspakken blir tilgjengelig over Steam, og kanskje også i butikkene. I rapport som stammer fra det tyske bladet PC Action ble det sagt at ekspansjonspakken vil være omtrent en tredjedel så stor som originalspillet. Lanseringen er, i følge Doug Lombardi, satt til sensommeren.

Når det gjelder bonuskartet The Lost Coast, som i korte trekk er laget for å demonstrere hva Source-motoren er god for, og som derfor kommer med svært høye maskinkrav, skal det etter planen lanseres i løpet av "sommermånedene". I følge PC Action-rapporten vil det ta mellom 20 og 40 minutter å spille gjennom. Både The Lost Coast og HL2: Aftermath vil demonstreres på E3.

Til sist fortalte han at Xbox-versjonen av Half-Life 2 etter planen skal bli ferdigutviklet i august, og at den vil bli demonstrert hos Microsoft på årets E3-messe.

Siste fra forsiden