Lønner kriminalitet seg?

Svaret på det spørsmålet ser ut til å være ja, i alle fall hvis Acclaim er til å stole på. I deres The Last Job får du nemlig rollen som lederen av en gjeng kriminelle.

I dette spillet tar du kontroll over en gruppe kriminelle, alle med sine egne unike egenskaper som du må utnytte deg av for å lykkes. Målet er å bli rik på andres penger, og for å oppnå dette må du sende folkene dine inn i forskjellige bygninger hvor de egentlig ikke har noe å gjøre, få med seg så mye penger og verdisaker som mulig, og så komme seg helskinnet ut derfra igjen (og da helst uten håndjern).

På din vei gjennom spillet vil gruppen din bli konfrontert med sikkerhetsvakter, politifolk, S.W.A.T.-styrker og rivaliserende gangstere. Du får utøve det ulovlige yrket ditt i alt fra store varehus og utstillinger til luksusyachter og veddeløpsbaner. Marc Metis, fra Acclaim, er tydelig stolt av dette spillet:

- The Last Job er et spennende nytt Acclaim-produkt som klarer å videreformidle dramatikken, spenningen og mystikken som omgir den typen høyrisiko-lovbrudd som vi tidligere kun har sett i populære kinofilmer. The Last Job vil bli en tittel med banebrytende nye gameplayelementer.

The Last Job utvikles av Acclaim sitt studio i Cheltenham, og skal etter planen lanseres til våren neste år, til Xbox og PS2. Det skal bli svært spennende å se om de klarer å lage et spill som er like tiltrekkende som selve konseptet.

Siste fra forsiden