Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Lørdagens TV-kamp betyr mye for begge lag

– Vi må vinne denne for å henge med i toppen, sier «m1kkis» i BX3.

BX3/GamersLeague/Valve/Gamer.no

Førstkommende lørdag er det duket for nok en runde i Telenorligaen, og på TV-menyen har vi BX3 mot GamersLeague og Oslo Lions mot Panters. Med tidligere resultat i friskt minne kan det bli jevne kamper som skal kjempes ut.

DISSE SPILLER FOR GAMERSLEAGUE

Vis mer

Håvard «Havard» Øien
Kristian «RIKSEN» Henriksen
Paul «Vyp» Jensen
Simon «Simma» Øvrevik
Andreas «b4t» Bergevik

Lagene står med ett tap og en seier hver etter at de to første rundene er ferdigspilte, og ønsker selvfølgelig å gå for alle tre poengene i den kommende runden.

Kaptein i GamersLeague, Simon «Simma» Øvrevik, sier at laget har trent hardt og strukturert i det siste.

– Vi har forberedt oss på best mulig måte, rett og slett ved å trene hardest mulig. Vi har satt opp en spillestil som passer oss godt, og foreløpig føler vi oss veldig komfortable.

Fokuserer alltid på neste kamp

GamersLeague står så langt med tre poeng i sesongen, men det kommer ikke til å påvirke spillerne noe spesielt. Øvrevik poengterer at laget alltid fokuserer på neste runde.

Simon «Simma» Øvrevik er kaptein i GamersLeague,
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

– Vi legger alltid gamle kamper bak oss, og fokuserer på neste kamp, runde for runde.

GamersLeague har stempelet som det mer ukjente laget, mens BX3 er fullt av profilerte norske spillere. På spørsmål om det er en fordel å være mer ukjent svarer Øvrevik følgende:

– Det at vi er litt mer ukjente enn spillerne i BX3 føler jeg ikke har noe å si. Om det er en fordel kommer helt an på motstanderlaget og om de viser respekt eller ikke.

Laget går definitivt inn i kampen med en positiv innstilling, og frykter ingen hos BX3.

– Vi vinner kampen 2-0. Det er ingen spillere på BX3 vi er redde for. De er et nytt lag, noe vi også er. Laget med best lagspill tror jeg vinner, sier Øvrevik.

Når sesongen endelig har kommet i gang, begynner lagene å få en følelse på hvor de ender opp på slutten av sesongen.

Les også
FaZe er ute av den enorme major-turneringen i USA

– Vi satser på å komme oss til sluttspillet, avslutter Øvrevik.

– Vi vet vi må vinne denne kampen

DISSE SPILLER FOR BX3

Vis mer

Steffen «phnien» Willumsen
Michael «m1kkis» Sokki
Karl-William «kalle» Haraldsen
Samuel «zyppe» Martinsson
Håkon «hk0n» Kvande

BX3-spilleren Michael «m1kkis» Sokki mener laget må vinne denne kampen, og føler presset hvis de skal nå sesongmålet om å havne blant de tre beste. Begge lag står med tre poeng og det er mye på spill allerede så tidlig i sesongen.

– Vi har treninger hele tiden, og spesielt i dagene før neste kamp skal spilles. Det at vi begge har tre poeng påvirker oss litt, og vi vet at vi må vinne denne kampen for å henge med i toppen.

Michael «m1kkis» Sokki i BX3.
Erik Klevar/Gamermag.no

De fleste er nok klar over at BX3-spillerne har mer rutine enn helgens motstandere, men Sokki er ikke sikker på at det vil ha så mye å si i kampens hete.

– Det er vanskelig å si når det kommer til Counter-Strike, siden det er så mange faktorer som spiller inn. På papiret burde det nok være en fordel, men det er veldig usikkert.

Sokki kjenner spillerne på GamersLeague, og er veldig tydelig på hvilken spiller de frykter mest på lørdag.

– Håvard «Havard» Øien er en veldig skummel og god spiller å spille mot. Han har rett og slett evnen til å skyte godt i fra seg om han er i siget.

BX3 har hele tiden hatt ambisjoner om å stikke av med seieren i vårsesongen, og etter de to første rundene har ikke dette endret seg.

– Vi satser på å vinne 2-0. Vi går jo som alle andre i ligaen for en førsteplass, og da må vi være sterke hele veien til mål, avslutter Sokki.

Oppgjøret mellom BX3 og GamersLeague sendes på GamerTV lørdag 5. mars klokken 20:00.

Siste fra forsiden