Lovende eventyrspill til Norge

Søta bror utgir eventyrspill

Svenske Paradox vil gi ut eventyrspillene A Vampyre Story og The Abbey i Skandinavia.

Distribusjonsavdelingen hos svenske Paradox Interavtive har sikret seg de skandinaviske utgiverrettighetene til et par lovende pek-og-klikk eventyrspill. Både A Vampyre Story fra LucasArts-veteranen Bill Tiller og spanskutviklede The Abbey blir utgitt av Paradox i år.

The Abbey.

Det er den tyske utgiveren Crimson Cow som eier de internasjonale rettighetene til begge spillene, og det er gjennom en avtale med dem Paradox har fått tilgang på på disse spennende PC- titlene.

The Abbey kommer ut i mai og tar spilleren med til den mørke middelalder. Som Storinkvisitor Leonardo og hans assistent Bruno skal spilleren løse et mordmysterie i et øde kloster. The Abbey har slående vakker tegneseriegrafikk og musikk framført av Prahas filharmoniske orkester.

A Vampyre Story.

I A Vampyre Story må spilleren hjelpe den operasyngende vampyren Mona å flykte fra Draxsylvania og tilbake til sitt elskede Paris. Det skal være mye god humor i A Vampyre Story, og flere av medlemmene på utviklerlaget har erfaring fra gamle LucasArt-klassikere.

A Vampyre Story slippes i august, og hvis du er interessert i mer informasjon om spillet kan du lese Gamers intervju med Bill Tiller her.

Siste fra forsiden