LucasArts kunngjør Knights of the Old Republic II

I årets lagoppstilling til E3 presenterer LucasArts et knippe nye spill basert på Star Wars-universet. Ikke overraskende involverer dette også en oppfølger til et av spillene som sanket flest "Året spill"-titler for i fjor.

LucasArts annonserte i dag deler av det de skal presentere på E3, deriblant oppfølgeren til en av fjorårets største spillsuksesser, Star Wars: Knights of the Old Republic. Oppfølgeren har fått undertittelen "The Sith Lords" og tar plass fem år etter avslutningen av det første kapittelet.

På samme måte som forløperen var tilgjenglig både for PC og Xbox, kommer også dette spillet til å henvende seg mot de to samme plattformene. LucasArts nevner også at de kommer til å gjøre en del ekstramateriale tilgjenglig via Xbox Live, men hvorvidt dette også gjelder PC-brukere med nettilgang gjenstår å se.

Av nytt innhold nevnes det et godt utvalg av nye jedikrefter som kan brukes for å oppnå herredømme både på den gode og onde siden av konflikten. I tillegg utvides spilluniverset med flere våpen, flere karakterer og et utall nye lokasjoner. Knights of the Old Republic II: The Sith Lords er et av flere spill basert på Star Wars-universet som vi kommer til å se mer av på E3.

Spillet utvikles av Obsidian Entertainment, et selskap startet av tidligere ansatte hos Black Isle Studios, Electronic Arts og andre høyprofilerte utviklingsselskap. I hvilken grad utviklerene av det orginale spillet, BioWare, er involvert i formgivingen av det nye produktet, får vi se etter hvert.

Foreløpig slippdato estimeres til februar 2005 og vi hos Gamer.no kommer garantert til følge denne tittelen med spente øyne framover.

Siste fra forsiden