Luftkamp til Xbox 360

Ubisoft har kunngjort at det kommende luftkampspillet Blazing Angels får en Xbox 360-versjon.

Blazing Angels: Squadrons of WWII er et luftkampspill der du gjennom 18 kampanjeoppdrag og kamper på Xbox Live får fly opp til 38 forskjellige fly fra andre verdenskrig. Kampene foregår over England, Frankrike, Tyskland, Marokko, Pearl Harbor, Midway og Tokyo, og Ubisoft forteller at vi får en heroisk historie som følger en enkelt skvadron gjennom krigen.

Dessuten loves vi innovativ skvadronbasert kamp, hvor de andre pilotene i gruppen din har spesifikke evner som kan brukes til din fordel. I flerspiller kan opp til 16 spillere kjempe mot hverandre, og vi får dessuten ti ekstra oppdrag for kooperativ flerspiller.

Xbox 360-versjonen av Blazing Angels kommer med forbedret grafikk og lyd. Flymodellene har blitt kraftig oppjustert, og det samme har teksturene. I tillegg får vi forbedrede visuelle effekter som blant annet sikrer mer realistisk lys og skygge og mer realistiske røykeffekter. Skademodellen har også blitt forbedret, både i forhold til skader på terrenget og flyene.

Lanseringen av Blazing Angels: Squadrons of WWII vil finne sted i mars. Spillet kommer kun til Microsofts konsollplattformer.

Siste fra forsiden