BX3 mot Temp – Telenorligaen

– Lukter en norsk utgave av «FalleN»

Lagkaptein i Temp, Anders «aNdz» Kjær, er selvsikker i sin nye rolle før toppmøtet mot BX3.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK SPILLES ANDRE, OG TREDJE RUNDE AV TELENORLIGAEN HØSTEN 2017:

Vis mer

Kl 20:00: SKAM - Tien Len
Kl 20:00: BX3 - Temp
Kl 20:00: Momentum - Fact Revolution
Kl 20:00: Demise - Gatekeepers
Kl 20:00: acapella - Celestial Gaming

Kl 22:00: Temp - Fact Revolution
Kl 22:00: SKAM - Gatekeepers
Kl 22:00: Tien Len - BX3
Kl 22:00: Momentum - Celestial Gaming
Kl 22:00: Demise - acapella

Alle kampene spilles mandag 4. september.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Mandag returnerer Telenorligaen med en dobbelrunde, hvor første kamp spilles klokken 20:00, mens neste runde starter klokken 22:00. Kun TV-kampen klokken 20:00 vises på TV 2 Sumo.

Første runde vartet opp med oppsiktsvekkende resultater, med blant annet Momentum, som på forhånd ble spådd rett ned i 2. divisjon, som plukket poeng fra favoritten Temp.

Ukens TV 2 Sumo-kamp er toppoppgjøret mellom nettopp Temp og BX3. Begge er store favoritter til å ta seieren denne sesongen, og de fleste tror dette er en forsmak på det som blir finalen på SpillExpo senere i høst.

Se oppgjøret mellom Temp og BX3 mandag klokken 20:00 gratis på TV 2 Sumo »

LES OGSÅ: Slik tror vi høstsesongen i Counter-Strike: GO ender.

– De hadde en god kampplan

DISSE SPILLER FOR TEMP

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «KORN» Hokland
Adam «Paint» Fjellum
Henrik «Becker» Becker
Haris «H4RR3» Hadzic

Temp fikk en tøff serieåpning mot Momentum, og lagleder Anders «aNdz» Kjær sier at de ble tatt litt på sengen av et godt forberedt lag.

– Momentum var veldig flinke til å overraske oss, de hadde en god kampplan, og de virket godt forberedt på begge kartene. Jeg tror Momentum kommer til å overraske flere lag, så jeg tenker ikke så mye på det. Men den kampen samt BX3-kampen i ByLAN-kvalifiseringen har lært oss mye, det er den beste treninga vi kan få akkurat nå, konstaterer Temp-kapteinen.

Anders «aNdz» Kjær mener laget har fått en ny dynamikk med nyervervelsene.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Før sesongen fikk Temp på plass kjernen i laget. Med en trio som kjenner hverandre veldig godt, og to nye innskudd, spurte vi kapteinen hva de to nye spillerne tilfører laget som kanskje de andre mangler.

– Aggressivitet og vinnermentalitet. «Paint», «KORN» og jeg er ganske passive spillere, så med disse to gutta får vi en ypperlig miks av aggressive og avventende spillere. «Becker» kommer inn med god erfaring fra Norse, noe som har hjulpet oss mye. Det er veldig deilig å ha en fyr som «H4RR3» i laget som ikke har spilt på et etablert lag enda, sier en fornøyd Kjær.

En endring som har skjedd i løpet av sommeren, er at kapteinen selv har plukket opp AWP-rollen i laget. På spørsmål fra Gamer.no om hvordan dette fungerer, sier han følgende.

Les også
– Han har den stjernespiller-holdningen

– Syns egentlig det har gått veldig bra,det er lettere for meg å ta taktiske avgjørelser, samt ha oversikten mens jeg bruker AWP-en. Så langt virker det som en veldig god endring. Lukter en norsk utgave av «FalleN» av det her, sier en selvsikker kaptein, og henviser til lagleder og AWP-er i SK Gaming.

Tøft med to kamper på rad

Denne mandagen spilles det to runder på rappen. Kjær er ikke helt enig i denne løsningen, og mener at siste kamp blir spilt alt for sent.

– Jeg misliker sterkt at en kamp er satt til klokken 22:00, men generelt liker jeg å ha en dag med offisielle kamper i stedet for en her og der. Så noen doble kampdager er jeg med på, men jeg starter ofte veldig tidlig på jobb, og 22:00 blir da for sent å starte en best av to-kamp.

I mandagens TV-oppgjør møter Temp favoritten BX3, som nesten alle tror ender opp som seierherre etter endt sesong. Kjær forteller at laget ga de for mye respekt sist gang de møttes, og at dette ikke må gjenta seg.

– Vi må være mer kompakte og aggressive som helhet. Vi gav dem for mye respekt sist gang vi møtte dem, og vi må holde oss rolig på TeamSpeak. Vi har til tider hatt det kaotisk der, noe som har vært veldig ødeleggende for oss.

– Hvem er deres sterkeste spiller, og hvorfor?

Kristian «KORN» Hokland trekkes frem av begge lag som Temps sterkeste spiller.
Eivind Von Døhlen/Good Game

– Tror ikke jeg kan rangere om jeg prøver engang, men «KORN» leverer stabilt gode prestasjoner. Tror han er spilleren å se opp for, men alle på laget vårt kan steppe opp og bære en kamp på sine egne skuldre, mener Kjær.

Den rutinerte spilleren har også en spiller han mener skiller seg ut hos motstanderen BX3, og er ikke i tvil når han får spørsmål om hvem dette er.

– Det må bli «Radifaction». Han har uten tvil høyest toppnivå av gutta, men han har hatt litt dårlig form i det siste så kanskje vi har litt flaks der.

På spørsmål om hvordan han tror sesongen utarter seg, trår Kjær meget varsomt.

– Tror man skal være forsiktig med å lese noe som helst inn i resultatene i starten. Folk dømte oss til nedrykk etter tre fire runder i en sesong vi vant ligaen. Alt kan skje.

Om kamputfallet, mener Kjær han vet hvilke kart som skal spilles, og tipper et resultat før toppkampen.

– Tipper vi ender opp på Train og Mirage. 1-1 høres ut som et mulig resultat. Men de er nok klare favoritter før oppgjøret, avslutter Kjær.

– De er rutinerte, men ikke uslåelige

DISSE SPILLER FOR BX3

Vis mer

Erik Hansen «truth» Dyrnes
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jasmeet «RoSeY» Gill
Haakon «Radifaction» Tholo
Jon Erik «ztk» Øygarden

Spiller i BX3, Jasmeet «RoSeY» Gill, er klar for en dobbelrunde, og forteller at de har brukt tiden godt de siste ukene etter seieren i første runde mot SKAM.

– Har spilt en del den siste tiden, både for å utvide kartene vi spiller på, og prøve ut nye ting. Alle har lagt inn timene så vi føler oss godt forberedt, sier Gill.

Laget møter i kveld sin kanskje største utfordrer til tittelen. Gill sier at laget vet de møter en god motstander, men sier han mener de har et høyere nivå enn motstanderen.

Jasmeet «RoSeY» Gill er klar for å vise muskler mot Temp.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– De er rutinerte, men ikke uslåelige. Det blir muligens noen trege runder, hvor begge lag er redd for å gjøre feil. Men tror vi skal være litt råere enn dem hvis vi spiller opp mot det beste vi kan.

På spørsmål om hvilken spiller han ville trukket frem hos Temp, er Gill litt usikker på hvem han vil velge, og faller tilbake på to forskjellige.

– Vet ikke helt hvem som er best der om dagen, men «KORN» i form synes jeg skyter godt fra seg. «aNdz» hadde også noen fine AWP-skudd forrige runde, så vi bruker nok et par ekstra granater på han.

Etter første runde har alle sammen fått sett litt av hva lagene kan gjøre. Gill trekker frem en meget overraskende kandidat til å nå sluttspillet i høst.

– Jeg tror vi, Temp og SKAM kommer oss greit til sluttspillet. Usikker på hvem som tar siste plass, men jeg har troen på min gamle lagkamerat sitt nye lag, Momentum.

Om kamputfallet er Gill usikker, men legger tydelig frem at det er ett kart BX3 ønsker å unngå.

– Spørs hvilke kart Temp velger å vetoe, men vi kommer ikke til å spille Inferno i alle fall, avslutter Gill.

Siste fra forsiden