Telialigaen - Rocket League

– Må ha selvtillit for å slå Nordavind, hvis ikke blir du overkjørt

Operation Archery lader opp til kamp mot Telialigaens regjerende Rocket League-mester.

Psyonix, Tusseligaen, Eivind von Døhlen/Good Game

I det vi går inn i Telialigaens tredje Rocket League-runde, står kun tre lag uten tap. To av dem er Nordavind og Operation Archery, som møter hverandre torsdag kveld.

Etter alt å dømme er det Operation Archery som får den tøffeste jobben med å forbli ubeseiret. Det betyr imidlertid ikke at gutta har noen planer om å gi seg uten en fight.

– For oss har vi ingen ting å tape mot Nordavind. Det gir oss enda mer enda lyst til å stoppe seiersrekken deres, forteller kaptein Teodor «Tempo» Myklebust til Gamer.no.

Kampen ser du torsdag 13. februar, klokken 21:00 på Twitch-kanalen Matchpoint.

– God motivasjon og flyt i laget

«Tempo» mener at selvtilliten må være på plass dersom man skal slå Nordavind.
Privat

Før torsdagens kamp melder «Tempo» om glade dager for et lag som virker sultent på mer fremgang. Trioen knuste Amorphic 6-0 i første runde og leverte et solid uavgjortresultat mot det antatt sterkere Celestial Gaming for en uke siden.

Disse spiller for Operation Archery

Vis mer

Teodor «Tempo» Myklebust
Jonas «FiremanJonas» Lohne
Thomas «Lucky» Eknes

– Vi hadde en god ledelse og veldige gode sjanser til å ta tre poeng i stedet for å dele poeng med Celestial, så vi er hverken fornøyde eller misfornøyde med det resultatet. Ellers er det veldig god motivasjon og flyt i laget, sier Myklebust.

Hva Nordavind angår vet Operation Archery at det har en utrolig tøff kamp i vente. «Tempo» konstaterer imidlertid at man er nødt til å tenke positivt om man i det hele tatt skal ha noen sjanse.

– Du kan definitivt ikke har dårlig selvtillit mot Nordavind. Nordavind er et suverent lag som alltid leverer sterkt og som du må selvtillit for å slå, hvis ikke blir du overkjørt av dem.

Les også: – Den klart mest konkurransedyktige sesongen som har vært »

– Blir en grei kamp

«Jwols» er trygg på seier mot Operation Archery.
Sindre Stien/Good Game
Les også
Anmeldelse: Rocket League

For Nordavinds del har sesongen gått akkurat etter oppskriften etter to runder. 6-0 mot Major Militia ble etterfulgt av 4-2 mot Playwell, et lag som er kjent for å skape trøbbel for Telialigaens femdoble mester.

Disse spiller for Nordavind

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

– Vi har tatt de seirene vi skal, så det går bra. Vi vinner mot et av de bedre lagene i ligaen selv når jeg har en elendig dag, som lover bra, er dommen fra Nordavind-stjerna Jørgen «Jwols» Olsen.

Som vanlig fokuserer Oslo-laget på eget spill, og «Jwols» innrømmer at han ikke har sett noe av Operation Archery hittil denne sesongen. Av tidligere erfaring tror han imidlertid at torsdagens kamp bør bli grei skuring.

– Jeg mener at jeg møtte dem i en turnering uten å føle noe særlig motstand. Men hvis de fikser uavgjort mot Celestial klarer de jo å spille grei Rocket League på en god dag. Tenker det blir en grei kamp, spår Olsen.

Nok en tøff uke for Celestial

Slik spilles tredje runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - Amorphic
Kl. 20:00: Granit - Major Militia
Kl. 20:00: Gemini - Celestial
Kl. 21:00: Nordavind - Operation Archery
Kl. 22:00: Fact Revolution - Playwell

Alle kampene spilles torsdag 6. februar.

Terminliste »

Ellers byr torsdagen på flere interessante oppgjør, inkludert en stjernespekket affære mellom Gemini og nevnte Celestial Gaming. Begge lag har fått en vaklende start på sesongen, og skal helst ha med seg et godt resultat inn i vinterferiepausen,

The Razzle Dazzlers, ligaens tredje ubeseirede lag, skal vinne komfortabelt mot Amorphic, mens Granit bør ta tre poeng mot Major Milita. Til slutt møtes Fact Revolution og Playwell, i en kamp som godt kan bli jevnere enn tidligere resultater vil tilsi.

Du kan følge et utvalg av rundens kamper via Twitch-kanalen Matchpoint, fra klokken 20:00 torsdag 13. februar.

Slik ser tabellen ut etter andre runde.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden