Telialigaen - Counter-Strike

– Må spille med de kortene jeg får tildelt

Selvtilliten er på topp hos Foxed som møter Nordavind i mandagens hovedkamp.

Trym «trmJ» Joakimsen mener han ikke er den strengeste lederen.
Adrian Bredesen/TV 2 Esport

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Apeks - Stabæk Momentum
Midgard - Wizard
Bifrost - 777
Oilers - Fact Revolution
Foxed - Nordavind

Alle kampene spilles mandag 22. februar klokken 19:00, med unntak av hovedkampen som går klokken 21:00.

Terminliste »

Tabell »

Fjorårets overraskelse har bygget videre på den sterke høstsesongen fra i fjor. I det Telialigaen nærmer seg halvspilt innehar Foxed den viktige fjerdeplassen. Mandag møter revene Nordavind, en kamp de er blitt favoritter til å vinne.

– Jeg vil si at å gjette tabellen i Telialigaen er litt som å gjette tallene i lotto. Vi fokuserer på oss selv og å bli best. Vi har allerede slått Oilers og utfordret 777, men hva folk tenker er samme.

Ordene tilhører Foxed-kaptein Trym «trmJ» Joakimsen. Revene har i likhet med høstsesongen bitt godt i fra seg mot Norgeseliten også i år og er for alvor med i kampen om en plass i sluttspillet.

LES OGSÅ: – Det var en desperat seier

Se kampen mellom Foxed og Nordavind på TV 2 Sumo mandag fra 20:30 »

– Vi er ute etter å være det beste vi kan være

DISSE SPILLER FOR FOXED

Vis mer

Trym «trmJ» Joakimsen
Thomas «jagrN» Ottersen
Mathias «Mathio» Nornes
Jørgen «bina0» Vik
Michael «miko» Rørvik Akslen

FOXED' TRE SISTE

🟡🟢🟡

Nytt av året for Foxed var Michael «miko» Rørvik Akslen inntreden i lagoppstillingen. Joakimsen forteller om en litt hektisk sesongoppkjøring.

– Vi fikk en litt stresset start på sesongoppkjøringen. «fibb0» var hjemme i Ålesund uten PC og vi fikk begynt å prøve ut «miko» 2. januar. Fra dag en var det ganske befriende. «miko» er utrolig ivrig og det han mangler i erfaring gjør han opp i lyst og vilje. Så til tross for at det var fire-fem dager med trening og bli kjent før rosterlock så gikk det bra.

Etterhvert skulle også Sondre «fibb0» Gjerde forsvinne ut av laget for å fylle tomrommet i 777 etter benkingen av Daniel «Zykes» Jensen. Joakimsen forteller at savnet av Gjerde ikke er stort.

– Jeg klarer ikke engang å huske hvordan det var med han på laget. «Mathio» fyller rommet hans veldig lett på terroristsiden vår, og jeg har fått en del av rollene som ble igjen på antiterroristsiden ettersom at «Mathio» er tilsvarende, om ikke bedre, i ankerrollene jeg hadde. Det setter meg i litt mer fokus som antiterrorist og lettere å leke kaptein og gi instrukser.

Trym «trmJ» Joakimsen mener han ikke er den strengeste lederen.
Adrian Bredesen/TV 2 Esport

Foxed-kapteinen trekkes ofte frem i et lag som fortsetter å imponere. Selv er han av det beskjedne slaget på spørsmål om hvordan han ser på sin egen rolle.

Les også
– Jeg er egentlig ganske lei online Counter-Strike

– Det er hva det er. Jeg må spille med de kortene jeg får tildelt. Per nå så vil jeg argumentere for at hvert eneste spillerbytte vi har måtte gjøre har vært til det bedre. Stilmessig så er jeg nok ikke den strengeste, og om folk ikke er helt fornøyd med rollene de får tildelt så er jeg alltid villig til å endre eller fylle inn selv om nødvendig. Jeg er mer ute etter å sette opp og få frem andre kvaliteter enn å skulle prøve å skinne selv. Jeg vil definere meg selv mer som en «karrigan» enn en «blameF», reflekterer Joakimsen, som har stor tro på tre komfortable poeng mot Nordavind.

– Jeg og resten tenker ikke altfor mye over hva folk utenfra syntes og sier. Vi er ute etter å være det beste vi kan være uavhengig av andre oppfatninger. Ettersom vi møter Nordavind på et annet tidspunkt enn klokken 12:00 på en søndag så vil jeg si at vi er komfortable, avslutter Joakimsen.

LES OGSÅ: 777 benker «Zykes» med umiddelbar effekt

– Vi må bare våkne

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Simen «sido» Rem
Preben «Trax» Martinsen
Ådne «sense» Fredriksen
André «scared» Carrillo Simonsen
Viktor «vHw» Wadman

NORDAVINDS TRE SISTE

🟢🟡🔴

Ådne «sense» Fredriksen og Nordavind står med fire poeng etter fire serierunder.
Sindre Stien/Nordavind

For talentfabrikken Nordavind har det blitt flere nye fjes i lagoppstillingen med André «scared» Carrillo Simonsen og Viktor «vHw» Wadman. Ådne «sense» Fredriksen forteller at sesonginnledningen har vært lærerik.

– «vHw» og «scared» er to fantastiske spillere. Det har vært gøy og så klart har det vært lærerikt. Begge spillerne tilfører god stemning og god skuddkraft.

Fredriksen og gjengen har blant annet møtt Apeks og Oilers i høstens fire første kamper. Det tøffe kampprogrammet har resultert i en mager poengsum. Nordavind-spilleren mener de har mye å jobbe med skal vinden snu.

– Sesonginnledningen har vell ikke vært som vi har sett for oss. Jeg hadde i hvert fall puttet litt for høye krav for et så og si nytt lag. Jeg vil nok si at ingen lag utenom Oilers slo oss eller tok ett kart mot oss, resten av kampene tapte vi mer eller mindre til oss selv. Så om fornøyd med resultatene med tanke motstanden er vanskelig å svare på.

Mandag møter Fredriksen og Nordavind et Foxed-lag de har slått tidligere og med en fersk spiller i startoppstillingen. Der forventer han tre poeng.

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE I 2. DIVISJON

Vis mer

777 Femme - Domino
Eager - tNn
Blue Elite - Metizport
Celestial - Bitfix
Team Diamond - VOID

Alle kampene spilles tirsdag 23. februar klokken 20:00.

Terminliste »

Tabell »

– Jeg føler at vi skal vinne mot Foxed. Nå har jo de «Mathio» i laget så om de forandrer spillestil vet jeg ikke. Vi har knust Foxed allerede en gang i år i Elisa kvalifiseringen, så det er ingen av oss som er redd for dem, spår Nordavind-talentet.

Selv medgir han at de har ødelagt litt for seg selv. Håpet om topp fire er likevel ikke borte.

– Muligheten for sluttspill er der jo fortsatt, vi må bare våkne og skjerpe oss. Vi må stoppe å tape poeng mot lag vi skal ha poeng mot. Vi har jo så klart ødelagt litt for oss selv, men så lenge vi tar resten av kampene så krysser vi fingrene for at det er nok, avslutter Fredriksen.

Slik ser tabellen ut før 5. serierunde.
Telialigaen

Siste fra forsiden