Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Maktdemonstrasjon av Norse mot ligatoer BX3

– Målet for sluttspillet er ingenting annet enn å vinne, forteller kapteinen i Norse.

Arsalan Blu/Gamer.no

I kveldens direktesendte TV 2 Sumo-oppgjør var det topplagene Norse og BX3 som skulle kjempe om tre nye poeng. Norse var før oppgjøret ubeseiret i ligaen, og allerede klare for sluttspillet i høstsesongen.

Lekestue for Norse

DISSE SPILLER FOR NORSE:

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Martin «cENTRYZ» Brandal
Jon Erik «ztk» Øygarden
Henrik «Becker» Becker
Jørgen «cromen» Robertsen

DISSE SPILLER FOR BX3:

Karl-William «kalle» Haraldsen
Michael «m1kkis» Sokki
Henrik «neto» Kristengård
Samuel «zyppe» Martinsson
Håkon «hk0n» Kvande

BX3 viste gode takter tidlig på Nuke, og karret til seg flere runder på terroristsiden. Norse startet på antiterroristsiden, som er den absolutt beste å spille på Nuke og vant omgangen 10-5. Desverre klarte ikke BX3 å følge opp sin gode første omgang, og ble rundspilt i andre og tapte kartet 16-6.

På Overpass var det egentlig aldri noen tvil om hvem som skulle vinne kartet. Norse tok et solid grep på terroristsiden og ga seg ikke før de hadde vunnet 12 runder på rad. BX3 fikk to runder i første omgang og lå under 13-2. I andre omgang stakk BX3 av med pistolrunden og de to påfølgende, før Norse stakk av med de resterende rundene og smadret BX3 16-5.

Se kampen mellom BX3 og Norse i opptak her »

Ønsker å møte Temp i finalen

Morten «zEVES» Vollan i Norse.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Morten «zEVES» Vollan i Norse var meget fornøyd etter seieren, selv om han ikke var overrasket. Nå retter han og resten av laget blikket mot finalen i sluttspillet.

– Målet for sluttspillet er ingenting annet enn å vinne. Jeg satser på at Temp klarer å nå en finale i sluttspillet, og at vi skal stå på motsatt banehalvdel.

Etter sesongen er ferdig ønsker Norse å satse internasjonalt, og Vollan sier at de melder seg på det som er av kvalifikasjonsrunder.

– Det er en stund siden vi bestemte oss for å spille i internasjonale turneringer. I oppkjøringsintervjuet nevnte jeg også at det var en del ting som ikke klaffet for oss i tidligere kvalikrunder. Akkurat nå vet jeg ikke om så mange turneringer vi kan forsøke å kvalifisere oss til, men så fort noe dukker opp, vil du se Norse listet blant deltakerne, avslutter Vollan.

Tøff kamp som forventet

Henrik «neto» Kristengård i BX3.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no
Les også
Nylaget Spons'R'Us skal representere Norge i King of Nordic på fredag

Henrik «neto» Kristengård i BX3 var ikke overrasket over at motstanden ble så stor som den ble.

– Det ble en tøff kamp som forventet. Nå har vi hatt trøbbel med lagoppstillingen lenge, og vi skal spille ut sesongen med «kalle». Vi håper å få lagt inn en del timer sammen, slik at vi har litt strategisk spill å komme med i sluttspillet.

Som et resultat av kveldens oppgjør, skal dermed BX3 møte Temp.no (tidligere Epiphany Bolt) i sluttspillets første kamp.

– At vi nå møter Temp i stedet for Demise i første runde på SpillExpo har ikke så mye å si. Vi vil definitivt gå inn med ett mål, og det er å vinne, sier Kristengård.

Før sluttspillet starter har spillerne i BX3 noe å jobbe med, noe Kristengård innrømmer.

– Vi må jobbe hardt og legge inn flere timer individuelt, så vi klarer å skyte fra oss bedre.

Når sesongen nå nærmer seg slutten, er det spennende å høre hva lagene skal gjøre før starten på neste sesong.

– Målet vårt før neste sesong blir å prøve å få en stabil lagoppstilling. Vi må starte på nytt, siden vi ikke har noe som helst å gå på nå. Vi må også legge inn mange flere timer i spillet for å heve nivået vårt, avslutter Kristengård.

Siste fra forsiden