Telenorligaen

Mandag stenger overgangsvinduet i Telenorligaen

Etter helgen må alle spillere være registrert på laget.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Med bare to runder igjen av Telenorligaens høstesong, stenges straks overgangsvinduet. Etter 23. oktober klokken 23:59 kan man ikke melde overgang fra en 1. divisjonsklubb til en annen i samme divisjon.

Kun toppdivisjonene

Det er viktig å påpeke at regelen kun gjelder lag knyttet til 1. divisjonen i Telenorligaen. Man kan fortsatt melde overganger i resterende divisjoner, uten noen problemer. Klubber i 1. divisjonen kan hente spillere fra lavere divisjoner, spillere som ikke er registrert i noen klubb eller utenlandske spillere.

Erling Rostvåg er ligaansvarlig for Telenorligaen og turneringsansvarlig for Gamer.no.
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

– Vi forsøker å oppfordre til at Telenorligaen skal være en stabil liga, der det er mulig å bli kjent med lagene og spillerne. En av tingene vi forsøker å forhindre er derfor at spillere som ikke ellers deltar i ligaen skal komme til finalene for å hente premiepenger og så stikke igjen. Det er ikke rettferdig ovenfor de som jobber med å bli best gjennom en hel sesong, forteller Erling Rostvåg, ligaansvarlig i Telenorligaen til Gamer.no.

Og legger til:

– Vi kunne sikkert hatt tilsvarende regler i 2. divisjonen. Der spilles det jo tross alt om opprykk, men det er mindre som står på spill og vi ønsker heller ikke å regulere mer enn nødvendig.

Rostvåg er klar på at det er diverse ting som kan bedres i ligaen, og dette er noe de jobber kontinuerlig med.

– Det er definitivt ting ved overgangsvinduet som kunne fungert bedre. Vi har fått tilbakemeldinger på at det er for lett å hente internasjonale spillere utenfor vinduet, for eksempel. Dette er ting vi skal se nærmere på etter at sesongen er over, avslutter Rostvåg.

Dersom noen lag sliter med å finne spillere, eller spillere leter etter lag, så kan man ta en titt innom spillermarkedet.

Siste fra forsiden