Mannen bak Larry med nytt spill

Al Lowe er mannen bak de gamle Larry-spillene, og nå har tar han en pause fra livet som pensjonist for å bringe oss Sam Suede: Undercover Exposure.

Al Lowe er et kjent navn for mange spillere - i løpet av hans mangeårige karriere hos Sierra jobbet han med mange av de beste eventyrspillene deres, og skapte i tillegg en av Sierras mest elskede spillhelter; patetiske Larry Laffer. Nå er Lowe tilbake i spillindustrien, og selvfølgelig bringer han den kjente humoren sin med seg.

Sam Suede: Undercover Exposure skal etter planen komme på markedet til neste år, og beskrives som en actionkomedie av utviklerne i det nyoppstartede spillstudioet iBase (ta en titt på "traileren" deres for en liten latter). Spillet foregår i et tropeparadis hvor privatdetektiv Sam Suede må snike rundt, løse intrikate oppgaver og overleve actionfylte situasjoner for å komme til bunns i et mordmysterium.

Al Lowe forteller at han trengte en god grunn til å ta en pause fra sin strabasiøse pensjonisttilværelse med golf og pina coladas, og Sam Suede er den grunnen. Sammen med Mindscape-veteranen Ken Wegrzyn skaper han et spill som fokuserer på humor og moro. Spillet kommer til konsoll, håndholdte plattformer og vår gode venn PC.

NB: Da vi ikke vet hvilke konsoller og håndholdte plattformer det er snakk om, har vi kun opprettet produkt for PC i databasen vår. Artikkelen er for enkelthets skyld assosiert med PC, PS2, PSP og Xbox.

Siste fra forsiden