Mario Kart 8 får nye biler og etterlengtede funksjoner

Mercedes-Benz inntar snart sopperikets racingmiljø.

Nintendo

For første gang i Mario Kart-seriens historie får spillet nå en oppdatering. På seriens 22-årsdag, 22. august, kan du laste ned oppdateringen til Mario Kart 8 som i tillegg til noen forbedringer, også inneholder en liten utvidelse i bilutvalget.

Med oppdateringen følger det tre nye biler. Og det er ikke nyeste modell fra Mushroom Kingdom vi snakker om, men en splitter ny Mercedes-Benz GLA. I tillegg får vi også muligheten til å kjøre den legendariske racerbilen W 25 Silver Arrow fra 1934 og 300 SL Roadster fra 1957. Alle mercedesene kan tilpasses med alle hjulene og paragliderene i spillet.

Hvis blikk kunne drepe.

Egen turnering

Nintendo og Mercedes-Benz' samarbeid stopper ikke der. Mellom 27. august og 23. september arrangeres en verdensomspennende turnering kalt «Mercedes Cup». Alt man trenger for å delta er en Wii U-konsoll, Mario Kart 8, tilgang til Internett og Mercedes Benz-bilene.

I tillegg kommer det en rekke oppdateringer og tillegg som forbedrer spillopplevelsen. Synes vennene dine det er urettferdig at bare du med GamePad-en kan se kartet, bør de glede seg til 22. august. Muligheten for å se kartet på TV-skjermen under løpene vil nemlig bli implementert.

En SUV nedover isglatte fjellveier? Null problem!

Statistikk og menyvalg

Statistikknerdene vil få muligheten til sjekke statistikker over antall samlede mynter, oversikt over antall seiere i løp og mest valgte figur. De som har blitt glad i Mario Kart TV vil kanskje glede seg over at man snart kan endre innstillinger, og dermed redigere andre brukeres løpsrepriser.

Er du blant de som har irritert deg over at førstevalget på menyen etter et løp er å se høydepunkter, i stedet for å starte neste race, har Nintendo gode nyheter: Rekkefølgen på disse endre. Etter 22. august er det bare å mosetrykke A-knappen etter endt løp for å komme videre til det neste, uten å risikere å måtte se forrige rundes begredelige kjøring om igjen.

I tillegg kommer det noen stabilitetsforbedringer for spilling på nettet, og spillet vil nå huske kartinnstillingene dine, selv om konsollen skrus av.

Her på bruket likte vi Mario Kart 8 riktig så godt, og trillet en åtter på vår tikantede spillterning.

Siste fra forsiden