Mario og Sonic deltar i OL

Nå kan du finne ut hvem som er best av Mario og Sonic - begge blir nemlig deltakere i Mario & Sonic at the Olympic Games.

Mario og Sonic har til nå vært erkerivaler. Nå som Sega er ute av konsollindustrien, og Sonic ikke lenger behøver å selge konsoller for det tradisjonsrike selskapet, ser det ut som isfronten mellom det blå piggsvinet og den italienske rørleggeren har varmet betraktelig. Nå får vi nemlig et spill der de to konsollmaskotene deltar sammen, for første gang i historien.

Hvem er raskest?

Mario & Sonic at the Olympic Games kommer til DS og Wii, og er som navnet tilsier et sportsspill. Nintendo og Sega har skaffet seg rettighetene til å bruke omgivelser fra de olympiske leker i Beijing, og disse blir befolket av figurer fra vennekretsen til Mario og Sonic (inkludert Luigi, Knuckles, Yoshi og Tails).

Spillet kommer med idrettsgrener som 100-meter, bordtennis, svømming og mye mer, og kontrollsystemet skal utnytte seg maksimalt av de unike egenskapene til plattformene det kommer til. Nintendo-legende Shigeru Miyamoto forteller:

– Mario og Sonic har vært respektfulle rivaler siden spillenes tidlige dager. De har faktisk lenge diskutert muligheten for å en gang kunne konkurrere mot hverandre. Nå som de endelig har fått den perfekte sjansen til å møtes i de olympiske leker, kan vi kanskje finne ut hvem av dem som egentlig er raskest.

Sega kommer til å gi spillet ut i vesten, mens Nintendo tar seg av utgivelsen i Japan. Utviklingen finner sted hos Sega Japan, og spillet skal lanseres til jul.

Siste fra forsiden