Max Payne 3 annonsert

Nytt gjensyn med vår alles kjære Max Payne er bekreftet av Rockstar.

Det skjelver enda litt i fingertuppene mens jeg skriver dette. For dagen vi alle har håpet på, er her - Max Payne 3 er offisielt annonsert fra Rockstar.

Det er nesten seks år siden vi sist fikk tre inn i rollen som den destruktive politimannen som har mistet alt. Politimannen fra New York har vært gjennom det meste man kan tenke seg, å få sin kone og barn myrdet av junkier, hans nærmeste venner har enten forrådt han eller blitt drept. Kvinnene i hans liv dør gang på gang i hans armer, og Max står igjen som en ensom ulv som ingen vil ha noe av.

Vår kjære politimann har med andre ord mildt sagt vært gjennom mye, og det er akkurat det Rockstar vil vise med Max Payne 3.

Vi blir fortalt om en haltende mann som har gått fra vondt til verre. Max er mer kynisk, depressiv og paranoid enn noen gang - sterkt påvirket av hendelsene i Max Payne 2 forlater han storbyen i et siste håp om tilgivelse, men befinner seg atter igjen i et miljø hvor han kun kan stole på den trofaste 9 millimeteren.

Spillet vil bli utviklet av Rockstar Vancouver, altså ikke studioet bak forløperne, Remedy, og lover mer av hjertebankende action i form av intensive skuddvekslinger, samt en gripende historie preget av korrupsjon og vold.

Spillet er lovet allerede til den kommende vinteren, til plattformene PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Dette er utvilsomt spennende nyheter. Vi lover å holde deg oppdatert på mer info om vår hardkokte venn.

(Kilde: CVG.com).

Siste fra forsiden