Max Payne 3 utsatt

Ingen julekos med Max Payne.

Til tross for at juletiden stort sett er dager hvor en bader i lykke og velstand, dukker det også opp kjipe nyheter nå og da. Og det er ingen andre enn Take-Two som nå legger et lite lokk på julefeiringa for oss spillere. Det er nemlig via en finansrapport at utgiveren forteller at det kommende eventyret til Max Payne 3 er utsatt med nesten et helt år.

Opprinnelig skulle vi få oppleve en lykkelig vinter med Max Payne om bare noen uker, men nå vi må altså vente ei god stund til før vi får leke pistol-desperado med Max Payne. Med andre ord, et solid knekk for julekosen. Take Two forsikrer heldigvis om at samtlige av spillets andre stortiler fortsatt ligger an til å rekke sine planlagte slippdatoer.

Bioshock 2 som tidligere har blitt utsatt flere ganger, er fortsatt klar for en lansering i februar. Mens Red Dead Redemption er planlagt i april neste år, med Mafia II følgende kort etter. Max Payne 3 er derimot satt til slipp iløpet av fjerde kvartal finansåret 2010, ergo burde det bety en gang mellom sommeren og høsten neste år.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden