MechAssault på to skjermer

Majesco har kunngjort at de vil lansere MechAssault: Phantom War for Nintendo DS.

MechAssault: Phantom War er et tredjepersons skytespill hvor du får kontroll over enorme "mech"-kjøretøyer. Du får rollen som en MechWarrior, en elitesoldat trenet for å kontrollere fremtidens ultimale drapsmaskin, og det hele foregår i store 3D-miljøer med massevis av fiender.

MechAssault: Phantom War gir deg en unik kontroll over de tobeinede kampkjøretøyene. Her viser den øverste skjermen spillverdenen i 3D, mens den trykksensitive skjermen gir et bilde av cockpiten, som du kan manipulere ved hjelp av stylusen. Her får du mulighet til å hacke deg inn på andre mech-kjøretøyer, bytte våpen og sjekke kampteknikker.

Spillet kommer med over 20 typer kjøretøyer (med oppgraderbare våpen), og i tillegg til kamprobotene får du bruke stridsvogner, BattleArmor og store kanoner. Enspillerdelen kommer med 24 oppdrag som foregår over fire planeter, og historien foregår i det kjente BattleTech-universet. Om du ikke vil spille alene, kan du kjempe mot opp til tre andre spillere i en rekke flerspillermoduser.

Siste fra forsiden