Medal of Honor dobler

Medal of Honor dobler

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det hører nok til sjeldenhetene, men nå bekreftes det på utviklerens egen Twitter-side at de to EA-studioene som jobber med det kommende Medal of Honor-spillet skal ta i bruk to forskjellige motorer.

Kompetent tospann

Som de fleste sikkert har fått med seg er svenske EA DICE ansvarlig for multiplayer-delen av spillet. Da kommer det nok heller ikke som en stor overraskelse at DICE benytter seg av den såkalte Frostbite-motoren, som blir brukt i Bad Company-spillene og Battlefield 1943.

EA LA, som utvikler singleplayer-delen, skal bruke den utbredte Unreal 3-motoren som kan skilte med mange kjente titler som Bioshock-spillene, Batman: Arkham Asylum, Gears of War-serien og Mass Effect-serien. Det skal imidlertid være en kraftig modifisert utgave av Unreal 3-motoren EA bruker i Medal of Honor.

For de som måtte lure på om multiplayer-delen i Medal of Honor vil ligne på de andre Frostbite-titlene, kan DICE forsikre at vi har noe helt nytt i vente.

– Målet er ikke å lage et nytt Battlefield.[...] Vi bruker Frostbite-motoren, og det er utrolig å se hvordan man kan skape en helt annen opplevelse, sa DICE-produsent Patrick Bach i et intervju med IGN nylig.

Medal of Honor lanseres til PC, PS3 og Xbox 360 til høsten.

(Kilde: Bluesnews)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen