Mega Man til alle konsoller

Mega Man 10 lanseres digitalt på Wii, PS3 og Xbox 360 til våren.

For litt siden ble det kjent at den blåkledde plattformhelten returnerer på Wiiware, men nå har Capcom bekreftet at Mega Man 10 også slippes på PSN og Xbox Live og at tidspunktet er satt til mars 2010.

Retro-nostalgi

Også denne gangen er det retro-faktoren som gjelder, og spillet vil benytte den samme NES-inspirerte grafikken vi så i Mega Man 9 fra 2008.

Mega Man 10 byr dessuten på bosser i klassisk stil designet av Mega Man-skaperen Keiji Inafune, og denne gangen skal skurkene visstnok være villere enn noensinne.

Det nye denne gangen er muligheten til å spille som Proto Man, en figur som først dukket opp i Mega Man 3 og som er en favoritt blant fans av serien.

I tillegg vil Mega Man 10 ha en "Easy Mode" som skal gjøre utfordringene mer overkommelige for eventuelle nye spillere. Som mange vet er jo serien preget av tidvis høy vanskelighetsgrad.

Spillet vil også inneholde en egen treningsmodus, "Mega Man Challenges", hvor du kan forbedre ferdighetene dine og forberede deg på de mange strabasene som ligger foran deg.

Mega Man 10 blir altså tilgjengelig digitalt i løpet av mars neste år til alle tre konsoller. Capcom har for øvrig også sluppet en trailer i forbindelse med lanseringen (se under).

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden