Meitemarker på krigsstien

De krigerske markene fra Team 17 er tilbake, forhåpentligvis sintere og mer eksplosive enn noensinne.

Det er nå ti år siden det første Worms-spillet ble lansert til Amiga og PC, og Team 17 har valgt å feire jubileet med et helt nytt Worms-spill. Worms 4: Mayhem tar serien tilbake til det vi er vant med (etter at Team 17 prøvde noe nytt med Worms: Forts Under Siege), og skal lanseres i andre kvartal i år, av Codemasters.

Opp til fire spillere får kjempe mot hverandre med hvert sitt lag bestående av tungt bevæpnede meitemarker. Målet er å sørge for at alle de andre meitemarkene på slagmarken ligger ubevegelige igjen mens ditt lag spretter champagnekorkene og jubler over å fortsatt være i live.

Gameplayet er som vanlig turbasert, og som vanlig får meitemarkene tilgang til en haug vanvittige våpen. Denne gangen har Team 17 imidlertid gjort noe litt nytt, ved å tilby muligheten til å lage dine egne fantasifulle drapsmetoder i en egen våpenfabrikk. Dermed kan du glede deg til å utradere fienden på din egen, helt unike, måte.

Nye forhåndslagde våpen inkluderer "Poison Arrow", "Sentry Gun", "Tail Nail" og "Bovine Blitz" - sistnevnte er et bomberegn hvor bombene kommer i form av levende kuer. Disse våpnene får du bruke i ulike landskaper fordelt på fem ulike soner - "Jurassic", "Camelot", "Arabian", "Construction" og "Wild West". Landskapene skal forøvrig være større enn tidligere.

En annen nyhet er at du nå vil få muligheten til å skreddersy dine egne ormer. Du kan forandre hendene, håret, fjesene, brillene og de siste ordene de sier før de dør. Enspillerdelen kommer med 25 oppdrag (hvor du får ulike mål å jobbe mot), mens flerspillerdelen kommer med 20 spesialdesignede kart.

Ellers loves et bedre kamerasystem, forbedrede animasjoner og mye mer. Nok å sette tennene i for tilhengere av serien, med andre ord.

Siste fra forsiden