Gamer.no Dota 2 Series

Meld dere på Gamer.nos helnorske Dota 2-liga

I løpet av åtte uker skal vi finne Norges beste lag.

Søndag 1. februar går startskuddet for de fire hovedligaene i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone: Heroes of Warcraft og StarCraft II her på Gamer.no. Disse ligaene får jevnlig casting, tøffe premier og mye oppmerksomhet på Gamer.no i månedene fremover.

Etterlengtet tilbud

Flere har savnet et tilsvarende tilbud for Dota 2 – et av verdens aller største MOBA-spill, og nå gjør vi noe med akkurat det.

Dota-miljøet i Norge er langt mindre enn samfunnet rundt League of Legends, men på internasjonal basis er Valve-spillet nesten like stort som sin hovedkonkurrent. Premiepotten under fjorårets The International var på svimlende 83 millioner kroner, og vinnerlaget stakk av med om lag 38 millioner kroner alene. Dette er fortsatt en rekord i e-sportsammenheng.

Den rene nettbaserte ligaen vi nå starter opp vil ikke bli kommentert av oss offisielt og det vil ikke være noen premier, men den vil få samme struktur og like god administrering som de andre fire ligaene. Og det vil selvsagt være mulig for utenforstående å kommentere så mange kamper de vil.

Formålet med Dota 2-satsingen er å ta temperaturen på miljøet i Norge, og finne ut om dette er noe Gamer.no skal satse på med full kraft fra høsten av.

Meld på laget ditt her »

Alle norske lag kan delta, men det er et krav at minst tre av fem spillere på laget har norsk bostedsadresse.

Påmeldingen vil være åpen frem til mandag 23. februar. Når påmeldingen er stengt vil vi gå over alle lagene og plassere dem i ulike divisjoner på bakgrunn av skjønn, offisiell rangering, og plasseringen i Pretty Pudge's Pokaljakt, som arrangeres av Pressfire.no og Dota2.no.

Seriestart for denne norske Dota 2-ligaen er satt til søndag 1. mars.

Lurer du på hvordan en liga fungerer eller hvordan du oppretter et lag?
Denne artikkelen tar for seg de mest stilte spørsmålene »

Siste fra forsiden