Treningsstudio i stua

Mens vi venter på Wii-tredemølle

To nye treningsprogram er kunngjort, og skal selges sammen med vekter og trimsykkel.

Bølgen av trimspill og hjelpeprogrammer til Wii og DS fortsetter, og nå har utgiver Bigben kunngjort to nye produkter til førstnevnte. Begge er trimspill, og begge skal selges sammen med litt ekstrautstyr.

God eller dårlig idé?

Først ute er My Body Coach, som slippes i Europa 20. november. Som med lignende «spill» (Wii Fit, EA Sports Active) loves det et produkt som skal gi en solid treningsøkt på stuegulvet, samt råd om hva du bør spise og drikke. Det er visstnok utviklet i samarbeid med kostholds- og treningseksperter, og lar deg stile inn program som tar høyde for brukerens alder, kjønn og vekt.

Tilbehøret er et par halvkilosvekter. Du skal plassere en Wiimoter i hver av disse, og så bruke dem til å utføre de forskjellige øvelsene. Varierte programmer skal by på både styrking av muskulaturen og fettforbrenning.

Det andre produktet, Cyberbike, er litt mer spesielt, hovedsakelig på grunn av ekstrautstyret det kommer med. Cyberbike skal nemlig selges sammen med en egen trimsykkel. Spillet gir deg 18 baner å kjøre rundt på, og kjøretøyene dine får energi fra tråkkingen på trimsykkelen. I tillegg til vanlige sykler får du også tråkke rundt på havets bunn i en undervannsbåt og fly gjennom lufta på en propellsykkel.

Cyberbike har en miljøbevisst historiemodus, hvor målet er å ødelegge diverse kilder til forurensning. Framgang belønnes med ekstrautstyr til kjøretøyene dine. Alternativt kan du kjøre en egen trimmodus. Denne kan spilles alene eller på omgang med familien.

Cyberbike skal selges fra 31. januar 2010.

Siste fra forsiden