Mer Age of Empires på DS

Mytisk krigføring

Age of Empires: Mythologies kommer på DS til høsten.

Age of Empires er en serie strategispill som er kjent og kjær for mange PC-eiere. Her leder du gamle sivilisasjoner gjennom flere tidsaldere, og får kanskje litt historisk kunnskap på kjøpet.

Bilde fra Age of Kings på DS.

I 2006 slapp THQ Age of Empires: The Age of Kings på DS, og vår anmelder mente det var en vellykket overgang. Nå jobbes det med et nytt DS-spill basert på den samme spillmotoren som det første DS-spillet.

Age of Empires: Mythologies er basert på PC-spillet Age of Mythology, et litt uvanlig kapittel i Age of Empire-serien. I Age of Mythology ble historiske sivilisasjoner blandet med mytologiske vesener og legendariske helter. Resultatet ble et strategispill hvor du kunne la Herkules lede troppene dine i strid, mens selveste Zevs regnet lyn og ødeleggelse over fiendene dine.

I DS-versjonen får du de samme tre sivilisasjonene som i Age of Mythology. Du kan enten spille som egyptere, grekere, eller våre egne blodtørstige forfedre. Hver av sidene har sine egne guder, soldater, og diverse overnaturlige uhyrer og helter.

Vi får både enspiller og flerspiller, og i flerspillerdelen loves vi unike kart og muligheten til selv å bestemme reglene for kartet. Du kan spille flerspiller med bare ett spill ved å dele det med kompiser som har DS.

Age of Empires: Mythologies skal være klart til høsten.

Siste fra forsiden