Mer Baja-action på vei

Tøft terrengbilløp

Activision har skaffet seg rettighetene til å utgi et spill basert på Baja-løpet.

THQ jobber allerede med et spill basert på det harde terrengløpet Baja 1000, og nå har Activision meldt at de også har et Baja-spill under utvikling. Activisions spill er utviklet i samarbeid med SCORE International, som er arrangøren av Baja-løpet.

– Det er ikke noe løp som krever mer av både menneske og maskin enn Baja 1000. Når vi konsulterte Activision om en spillutgave forklarte vi nøye hva som trengs for å gjenskape intensiteten i Baja. De har ikke bare tatt utseende på kornet, men også elementene i et ekte ørkenløp, forteller SCORE-sjef Sal Fish i en pressemelding.

I SCORE International Baja 1000 får vi over 90 forskjellige kjøretøy, inkludert terrengbiler og motorsykler. Alle kjøretøyene har sine egen fordeler og svakheter, men alle sammen risikerer å ende opp som vrak i de tøffe ørkenomgivelsene.

Spillet skal ha svært realistiske effekter for søle og støv, samt skademodellering. Alt dette bidrar til at framkomstmiddelet ditt hele tiden slites ned, og hvis du er vågal kan du prøve deg på risikable snarveier som utsetter det for enda mer fare. Kanskje du kan tjene noen dyrebare sekunder på snarveien, men bare hvis kjøretøyet ditt overlever turen.

SCORE International Baja 1000 utvikles av Left Field Productions, og kommer ut i statene til høsten. Foreløpig er det ikke meldt om noen europeisk slippdato. Spillet kommer til Playstation 2, Playstation 3, Wii, Xbox 360, og PC.

Siste fra forsiden