Mer Dead Space både i spill og på lerretet

Electronic Arts setter i gang filmproduksjon og bekrefter minst to Dead Space-oppfølgere.

Dead Space var et av fjorårets mest kritikerroste spill, og fikk allerede i fjor med seg både tegneserier og animasjonsfilm som utbroderte om de fatale hendelsene i spillet. Nå har Electronic Arts også satt i gang et prosjekt for å lage en Dead Space-spillefilm, ifølge Variety. Filmen skal regisseres av Daniel John Caruso, som tidligere har stått ansvarlig for Disturbia og Eagle Eye. Etter de to filmene å dømme er det kanskje grunn til å tro at vi vil få se Shia LaBeouf i kamp mot blodtørstige Necromorphs.

Variety-artikkelen forteller videre at det jobbes med å finne manusforfatter til filmen, og at et produksjonsstudio trolig ikke vil få ansvaret før i begynnelsen av september. Med andre ord trenger man ikke å stille seg i billettkø helt ennå.

Tidligere har det blitt kjent at EA har satt i gang Universal Pictures med å lage film av både Dante’s Inferno og Army of Two, mens filmatiseringer av Mass Effect og The Sims er under planlegging.

Spekulasjoner om at Dead Space-spillet ville få oppfølgere ser også ut til å være bekreftet om vi skal tro Variety, som skriver at det jobbes med to oppfølgere. Hvorvidt Wii-spillet Dead Space: Extraction teller som ett av dem er uklart, men vi har i hvert fall all grunn til å tro at det kommer minst ett nytt spill til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Det har etter det vi vet vært planen helt siden Electronic Arts bestemte seg for å lage en omfattende bakgrunnshistorie til spillet.

Først ut er i alle fall Dead Space: Extraction til Wii, som kommer 1. oktober. Traileren kan du se i toppen av artikkelen.

Siste fra forsiden