Mer eventyr med Kingdom Hearts

Square Enix har kunngjort to nye Kingdom Hearts-spill, begge for håndholdte konsoller.

I forbindelse med Tokyo Game Show har japanske Square Enix kunngjort at de jobber med to nye spill i den populære Kingdom Hearts-serien. Det første heter Kingdom Hearts 358/2 Days, og kommer til Nintendos vesle DS.

I Kingdom Hearts 358/2 Days får du oppleve flere Disney-verdener, og i tillegg til å utforske dem på egenhånd får du også mulighet til å løse flere oppdrag sammen med venner, via trådløst nettverk.

Hovedpersonen i dette spillet er Roxas, fra Organization XIII, og her får vi hans historie. Handlingen starter i Twilight Town, hvor Roxas og vennen Axel samler hjerter fra de «hjerteløse».

Også PSP-eiere kan glede seg

PSP-eiere kan se frem til Kingdom Hearts: Birth by Sleep, som forteller historien til en ny heltetrio. Denne får vi oppleve gjennom tre ulike scenarier, og sentralt i spillet er historien til det magiske sverdet Keyblade.

For lenge siden forsvant Keyblade-mesteren Xehanort sammen med lærlingen sin. En annen mester så dette som et tegn på at en stor katastrofe var på vei, og sendte de tre lærlingene sine for å finne Xehanort.

Square Enix lover at Birth by Sleep leverer spennende nye funksjoner, samt det tradisjonelle spillsystemet og den visuelle stilen fra forgjengerne.

Ingen av spillene har fått noen utgivelsesdatoer enda.

Siste fra forsiden