Mer Fallout 3 til PS3

Bethesda har avslørt at de jobber med to nye tilleggsepisoder til Fallout 3, og at de eksisterende vil bli tilgjengelig for PS3-eiere.

De nedlastbare episodene til Fallout 3 har fått hard medfart de siste månedene. Både The Pitt og Broken Steel har hatt mange feil som resulterte i at Bethesda måtte trekke tilbake oppdateringene. Frustrerte spillere har undret seg over hvordan Bethesda har prestert å slippe så uferdige produkter for nedlastning. Det blir forhåpentligvis ikke like problematisk når PS3-eiere vil kunne laste ned de samme episodene.

Slik er Project Purity i tilleggsepisoden Broken Steel.

Bethesda har kunngjort at de tidligere Microsoft-eksklusive nedlastbare episodene til Fallout 3 nå vil bli tilgjengelig for PS3-eiere. De har angivelig jobbet med det en stund - og den første episoden vil kunne lastes ned fra Playstation Network i juni. I pressemeldingen skrives det at episodene Operation: Anchorage, The Pitt og Broken Steel vil slippes med fire til seks ukers mellomrom. Det jobbes også med to nye nedlastbare episoder. Den fjerde episoden i serien, ved navn Point Lookout, vil kunne lastes ned sent i juni til X360 og PC. Der får du muligheten til å utforske et helt nytt og massivt svampområde med nye oppdrag og innhold. I Mothership Zeta, den siste planlagte episoden, vil romvesener invadere Fallout-universet.

I pressemeldingen ble det også avslørt at en samlepakke med de nedlastbare episodene vil bli tilgjengelig i butikk. I første omgang vil Operation: Anchorage og The Pitt samles på en disk og selges i juni. Senere i august vil Broken Steel og Point Lookout være tilgjengelig på samme måte.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden