Gjør et nytt forsøk

Gjør et nytt forsøk

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

For kort tid siden meldte vi at det etterlengtede stykket nedlastbart innhold til Fallout 3, The Pitt, hadde en trøblete start.

De som kjøpte pakken ble offer for haugevis av feil, de fleste opplevde at spillet kræsjet før de kunne komme inn i spillet og i det hele tatt fikk se de flytende steinene og trærne et fåtall spillere hadde fått den tvilsomme gleden av å oppleve. Bethesda beklaget dypt, og lovet at en fungerende versjon skulle slenges opp så raskt som mulig.

Utvikleren holdt bare delvis løftet sitt. For selv om en ny nedlastning lå klar neste dag, så var den fortsatt ikke problemfri. Blant annet frøs bildet støtt og stadig. Nå har imidlertid Bethesda for tredje gang lagt ut The Pitt og beklager nok en gang, men sier at problemene nå skal være vekk. De som fortsatt sliter med problemer rådes til å slette de tidligere versjonene av The Pitt manuelt fra X360-ens minne.

(Kilde: Kotaku)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen