Helheim Hassle

Mer galskap fra det norske teamet bak Manual Samuel

Se traileren for kroppspuslespillet Helheim Hassle.

Perfectly Paranormal, det norske studioet bak suksessen Manual Samuel, er tilbake med nok et helsprøtt prosjekt. Gjengen dro denne uken sløret av Helheim Hassle – et plattformeventyr der det bokstavelig talt er lett å miste hodet.

Kroppsdeler på avveie

Ta imot!
Perfectly Paranormal

I Helheim Hassle trer spillere inn i rollen som Bjørn, en ung viking som dør, drar til Valhall og gjenoppstår i løpet av kort tid. Den mystiske fyren Pesto bommet riktignok litt med gjenopplivingsprosessen, og Bjørn ender opp som en slags vandød.

Gutten legger ut på eventyr for å hjelpe Pesto og for å komme seg ut av den seige knipa han nå befinner seg i. På veien venter en rekke farer, men Bjørn har et hemmelig våpen – nemlig avtakbare kroppsdeler.

Ved å slenge fra seg armer, bein, hode og hva det skal være, kan spillere løse puslespill og navigere plattformsekvenser. Stor kløft? Bare kast hodet over og rull videre. Man trenger tilsynelatende ikke mange kroppsdeler for å ta seg frem i spillets verden, og underveis plukker man stadig opp reservedeler for å hjelpe på reisen.

Helheim Hassle skal etter planen slippes en gang i 2020, men en mer nøyaktig lanseringsplan er ikke klar. Spillet kommer til PC, Xbox One og Nintendo Switch, og du kan se en smakebit på opplevelsen i traileren øverst i artikkelen.

Vi storkoste oss med Manual Samuel.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden