Mer informasjon om Splinter Cell 3 på Xbox

Ubisoft har i dag velvillig fortalt oss litt mer om multiplayer-aspektene til Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory på Xbox.

Spilleren kan vente seg et innovativt samarbeidsmodus, men også en videreutvikling av flerspiller-komponenten vi opplevde i Pandora Tomorrow. Spillutgiveren ser ut til å være veldig fornøyd med samarbeidsmodusen, som lar to spillere jobbe tett for å klare kritiske etterretningsoppdrag, som er direkte relatert til historien i enspiller-kampanjen.

I denne modusen er det helt avgjørende at spillerne kan kommunisere godt, og utnytte hverandres ferdigheter til en hver tid. Spillerne må ha tillitt til hverandre, og får utdelt nytt spesialutstyr for å hjelpe Sam Fisher til å infiltrere terrorister rundt om i verden. Samarbeidsoppdragene kan ikke gjennomføres alene, og man blir ofte nødt til å hjelpe hverandre opp høye vegger, eller vokte mens medspilleren prøver å bryte seg inn i en beskyttet datamaskin for å hente ut sensitiv informasjon.

Videre planlegger Ubisoft å videreføre suksessen fra flerspillerkomponenten vi ble kjent med i Pandora Tomorrow, hvor to lag kunne snike mot hverandre. I en bunke nye brett, vil spilleren ha tilgang til nye bevegelser, nytt utstyr, nye våpen og nye interaksjoner. I tillegg nevnes to nye spillemoduser (”scenario” og ”disk hunt”), men selskapet ønsker ikke å gå inn på detaljer rundt disse enda. En rekke objekter er fullt ødeleggbare, og selv klimaet kan påvirke gameplayet denne gangen. Både samarbeidsmodusen, og den kjente ”versus”-modusen, vil ha støtte for spilling via Xbox Live, System Link eller delt skjerm.

Med Splinter Cell 3 returnerer Ubisoft's lovpriste Montreal utviklingsstudio til den legendariske Splinter Cell-serien, for å på nytt sette en standard for action spill. Splinter Cell 3 vil fortsette tradisjonen med å flytte grensene for interaktive og teknologiske løsninger for TV-spill. Spillet skal tilby den beste grafikken for denne generasjon spill, et enestående og interaktivt miljø, innovativt gameplay og en unik samarbeidsbetinget flerspiller-opplevelse.

Du er Sam Fisher, Third Echelon's mest erfarne Splinter Cell-agent, og året er 2008. Ditt oppdrag er å gjennomføre en serie av operasjoner for å undersøke og eliminere en ny kilde av informasjonsangrep med utspring i Nord-Korea. For å klare ditt oppdrag blir du nødt til å iverksette en rekke ukonvensjonelle motspionasje metoder for å samle informasjon, sabotere fiendtlige operasjoner og nøytralisere fiendtlige mål.

Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory vil bli lansert på Xbox, PlayStation 2, GameCube, N-Gage og PC mars 2005. Detaljer rundt flerspillerkomponentene til andre plattformer enn Xbox er ikke offentliggjort, men vi antar at i hvert fall PC- og PlayStation-versjonene blir nogenlunde identiske med Xbox-versjonen. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart den er tilgjenglig.

Siste fra forsiden