Mer Midtown Madness 3-innhold

Nå som Xbox Live er tilgjengelig i Norge, er det sikkert en god nyhet for de fleste at Midtown Madness 3 stadig får mer innhold du kan laste ned på Xbox-en din.

Etter en god stund med ingenting, har endelig Microsoft fått fingeren ut av osten for å gi Midtown Madness 3-fanatikere noe å bryne seg på. For ikke lenge siden lanserte de fire nye biler, hvilke alle kan lastes ned gjennom spillet så lenge du er koblet opp mot Xbox Live.

Denne gangen har Microsoft og utvikleren Digital Illusions lansert en bane-pakke som inkluderer 20 nye runder for Washington DC. Dette er ikke nye miljøer eller by-deler, men rettere sagt kun nye baner å kjøre innenfor de områdene som allerede er der. Microsoft har også planer om å lansere enda en slik pakke til byen Paris denne måneden. Banene er delt opp i 10 "checkpoint"-runder og 10 "blitz"-runder.

Midtown Madness 3 er oppfølgeren til de populære PC-spillene ved samme navn. Produktet som gjør spillet til en trilogi er der i mot eksklusivt til Xbox, og er en svært fornøyelig affære over Xbox Live.

Siste fra forsiden