Mer monstertemming på DS

Monstrøse atleter

Populære Pokémon får en utfordrer i Monster Racers fra Koei.

Japanske Koei har kunngjort sitt nyeste DS-prosjekt. Spillet heter Monster Racers og er en blanding av 2D-plattformspill og Pokémon-rollespill krydret med litt løping.

Som ung og fremadstormende monstertemmer drar du ut i verden for å fange monstre og trene dem opp. I motsetning til de fleste andre spill av denne typen er ikke målet å gjøre dem til kampmaskiner og nedkjempe andre monstre, men å gjøre dem til atleter som kan beseire andre beist i kappløp.

Flyvende okser er et vanlig syn i ødemarken.

Når du har funnet deg et par brukbare monstre og trent dem opp kan du sende dem ut på banen for å konkurrere med rivaliserende monstre. Reglene for løpene er enkle: først over målstreken og alle midler er tillate.

Banene er fulle av feller du må passe deg for og diverse våpen du kan plukke opp for å gjøre livet surt for motstanderne. Hvis du ikke finner noe ammunisjon kan du istedet hoppe på hodene til rivalene dine for å senke hastigheten deres.

Etter hvert som du vinner løp og avanserer i spillet åpner det seg nye jaktmarker hvor du kan oppdage og fange nye monstre, samt nye løp å delta i. Det endelige målet er å kvalifisere deg for Super Cup, og skaffe deg monstre som er sterke nok til å vinne den.

Du kan også avholde løpekonkurranser med opptil tre kamerater gjennom den trådløse oppkoblingen, eller dra på safari med dem for å fange monstre.

Monster Racers er fortsatt under utvikling og har foreløpig ikke fått noen slippdato, men skal være klart en gang i løpet av 2009.

Siste fra forsiden