Mer Mysims til høsten

Kongen og byggmesteren

EA har kunngjort Mysims Kingdom. Her må du gjenoppbygge et kongerike.

I februar ble det klart at EA jobbet med et nytt Mysims-prosjekt ved navn Mysims Kingdom. Nå er spillgiganten kunngjort prosjektet og fortalt litt om hva vi kan vente oss.

Bilde fra DS-utgaven.

Som forgjengeren kommer Mysims Kingdom til både Wii og DS, og det grunnlegende gameplayet skal være det samme i begge spillene. Du får i oppgave av kong Roland å gjenoppbygge det fallferdige gamle kongeriket hans, og gjøre det mer livlig for innbyggerne.

For å lykkes med oppgaven din må du reise rundt og gjenoppreise ødelagte bygninger, samtidig som du setter opp nye. EA lover rikelig med muligheter til å gi bygningene dine et personlig preg, og i tillegg til større byggprosjekter kan du også lage forskjellige små dingser som kan hjelpe deg med oppgavene dine.

Du starter spillet i kongerikets hovedstad, men får etter hvert anledning til å reise til fjerne land på oppdagelsesferd. Her kan du finne skatter og nye måter å bygge på. I DS-utgaven får du også bryne deg på en rekke minispill, inkludert padling og skihopp.

Vår anmelder var svært lite begeistret for det forrige Mysims-spillet på DS, så det gjenstår å se om EA kan levere et anstendig produkt til høsten. Mysims Kingdom skal slippes samtidig over hele verden, men noen nøyaktig dato er foreløpig ikke oppgitt.

MySims Kingdom
Nintendo Wii
MySims Kingdom
Les mer
DS Wii

Les også

Siste fra forsiden