Mer Mysims til høsten

Kongen og byggmesteren

EA har kunngjort Mysims Kingdom. Her må du gjenoppbygge et kongerike.

I februar ble det klart at EA jobbet med et nytt Mysims-prosjekt ved navn Mysims Kingdom. Nå er spillgiganten kunngjort prosjektet og fortalt litt om hva vi kan vente oss.

Bilde fra DS-utgaven.

Som forgjengeren kommer Mysims Kingdom til både Wii og DS, og det grunnlegende gameplayet skal være det samme i begge spillene. Du får i oppgave av kong Roland å gjenoppbygge det fallferdige gamle kongeriket hans, og gjøre det mer livlig for innbyggerne.

For å lykkes med oppgaven din må du reise rundt og gjenoppreise ødelagte bygninger, samtidig som du setter opp nye. EA lover rikelig med muligheter til å gi bygningene dine et personlig preg, og i tillegg til større byggprosjekter kan du også lage forskjellige små dingser som kan hjelpe deg med oppgavene dine.

Du starter spillet i kongerikets hovedstad, men får etter hvert anledning til å reise til fjerne land på oppdagelsesferd. Her kan du finne skatter og nye måter å bygge på. I DS-utgaven får du også bryne deg på en rekke minispill, inkludert padling og skihopp.

Vår anmelder var svært lite begeistret for det forrige Mysims-spillet på DS, så det gjenstår å se om EA kan levere et anstendig produkt til høsten. Mysims Kingdom skal slippes samtidig over hele verden, men noen nøyaktig dato er foreløpig ikke oppgitt.

Siste fra forsiden