Mer postapokalyptisk moro

Nytt Fallout-spill er underveis fra Obsidian Entertainment som har tatt opp stafettpinnen.

Fallout 3 har allerede gått sin seiersgang på prisutdelingene for 2008. Den suksessen vil de ta med seg videre, og på en pressekonferanse i London i går kunne Bethesdas Pete Hines avsløre at Fallout: New Vegas allerede er under utvikling.

– Det er ikke en oppfølger til Fallout 3. Det er et nytt Fallout-spill i samme univers. Det vil derimot bli den samme typen rollespillopplevelse som Fallout 3, uttalte Hines i følge Kotaku.

Spillet utvikles denne gangen i samarbeid med Obsidian Entertainment som blant annet har laget Neverwinter Nights 2 og Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords. Obsidian Entertainment ble i sin tid stiftet av ansatte fra Black Isle Studios, som lagde de opprinnelige Fallout-spillene. Slik sett har Fallout-navnet nå havnet tilbake der det hører hjemme.

Hva Todd Howard og Bethesdas egne utviklere nå holder på med er det neste store spørsmålet. Vi krysser fingrene for et nytt Elder Scrolls-spill.

I likhet med Fallout 3 skal Fallout: New Vegas komme til både PC, Xbox 360 og Playstation 3, og det skal lanseres en gang i 2010. Hvorvidt spillet bruker den samme spillmotoren som Fallout 3, har Bethesda ikke sagt noe om. Flere detaljer er heller ikke kjent så langt, men vi kommer definitivt tilbake med mer på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden