Metal Slug til Europa

Ignition har akkurat kunngjort at de har sikret seg de europeiske distribusjonsrettighetene til PS2 og Xbox-versjonene av Metal Slug 3, samt Metal Slug Advance til GBA.

Metal Slug 3 er, på tross av alderen, et av de mest populære todimensjonale arkadespillene på markedet, og Xbox-versjonen som nylig ble lansert i statene har stort sett fått god kritikk av pressen og spillkjøperne. Nå er dette spillet på vei til europeiske PS2-eiere, via Ignition Entertainment.

I tillegg til Xbox-versjonen kan vi også glede oss til en PS2-versjon (som etter sigende ikke ble utgitt i USA på grunn av at Sony America ikke har tro på 2D-spill), og et GBA-spill som heter Metal Slug Advance. Spillene vil bli utgitt i oktober, og Xbox-versjonen kommer til å støtte flerspiller over Xbox Live.

Kort fortalt er Metal Slug 3 et krigsspill sett fra siden, hvor du kontrollerer en soldat i kamp mot horder av fiender fast innstilt på å finne ut hvordan du ser ut på innsiden. Spillet gir deg hele tiden valgfrihet i forhold til hvor du vil gå, og inneholder en rekke spennende kjøretøy du kan bruke for å få en nødvendig fordel i de hektiske kampsituasjonene, og disse inkluderer et helikopter, en elefant og en ubåt.

Spillets vanskelighetsgrad vil utfordre selv den mest hardbarkede gamer, samtidig som utviklerne har designet det slik at du alltid føler det er mulig å fullføre brettet - du må bare spille bedre. I tillegg kommer spillet med massevis av humor som gjør det morsomt å utforske de mange brettene spillet består av.

Metal Slug Advance tar dette gameplayet over til Nintendos håndholdte plattform, og kommer med flere nye områder, to nye karakterer, samt enkelte nye våpen, som også finnes i Metal Slug 4.

Siste fra forsiden