Miami Vice som spill

Davilex Games annonserte i dag at et spill basert på den populære serien Miami Vice er under utvikling. Spillet, som er lisensiert av Universal Studios, er planlagt for slipp i slutten av 2004 og kommer for PS2, Xbox og PC.

Miami Vice var en av 80-tallets mest populære TV-serier, og tok millioner av seere på oppdrag rundt i Miamis gater med minneverdige karakterer som Sonny Crocket og hans trofaste partner Ricardo Tubbs.

Miami Vice vil bli et tredjeperson actionspill hvor spilleren fritt kan få utfolde seg i spillets omgivelser, og delta på farlige oppdrag og raske skuddvekslinger i Miamis nattklubber og lagerbygninger. Historien vil involvere detektivarbeid, konspirasjoner og korrupsjon, idet spilleren arbeider mot å knuse det rådende narkotikaveldet i byen.

- Vi er veldig fornøyd med å ha lisensen til Miami Vice, og med å jobbe med en så kompetent utvikler som Atomic Planet Entertainment. Å lage et spill basert på Miami Vice har vært diskutert omhyggelig, og jeg er stolt av at Davilex vil publisere denne etterlengtede tittelen, forteller Rogier Avis, sjef for Davilex.

Siste fra forsiden