Microsoft inviterer til Xbox Skatecamp

Microsoft frister ungdom mellom 10 og 15 år med gratis "Skatecamp" i Nøstedhallen i Drammen. Blant instruktørene finner vi norsk-marokkanske Adil Dyani, garantert et kjent navn for mange skatere.

Herligheten skal foregå fra 10. til 12. september, så om du ikke har skaffet deg et brett allerede er det på tide å samle sammen ukelønna og snike seg ut til butikken. Med tre dager til rådighet og mange gode instruktører på plass, ligger alt til rette for en stor opplevelse for all skateinteressert ungdom. Instruktørene er alle profilerte norske skatere eller medlemmer av Norsk Organisasjon for Rullebrett (NORB). Natt til lørdag blir det også muligheter for nattskating, noe som garantert blir populært hos deltakerene.

- Selv om forholdene for skating blir stadig bedre i Norge, er det fortsatt en lang vei å gå. Arrangementer som dette er med på å samle idretten, sier Adil Dyani. Du trenger imidlertid ikke å være verdensmester for å delta, og Adil sier at han har gode planer om å plukke opp et par triks selv i løpet av dagene. For de som er interessert vil det bli muligheter for å skate både "Vert" og "Street", så det er bare til å finne fram brettet og sette igang med å varme opp.

Xbox Skatecamp arrangeres av Microsoft Norge, men flere samarbeidspartnere stiller opp for å gjøre det hele mulig. North Face Event, Drammen Kommune og Nøstedhallen er noen av de som bidrar slik at ungdommen skal få kjørt seg i et par dager. Det settes opp gratis busser fra Oslo S som går tre ganger om dagen, slik at alle som befinner seg i Oslo-området bør kjenne sin besøkelsestid. Med tanke på at dette er et gratisarrangement og det er begrenset med plasser, må interesserte deltagere melde seg på innen 1. september. Påmelding og mer informasjon finner du ved å følge lenkene under reklamen nedenfor.

Siste fra forsiden