Microsoft kunngjør Blinx 2

Microsoft har akkurat bekreftet at Blinx 2: Masters of Time & Space er under utvikling hos det japanske selskapet Artoon.

Spillets hovedperson, Blinx, er en heroisk katt med kontroll over tiden. Ikke bare kan katten få tiden til å gå langsomt, han kan pause den også, og spole den frem og tilbake hvis han føler for det. Åpenbart er dette en veldig hendig evne å ha, og naturligvis er det slik at det å benytte seg av denne evnen blir en nødvendighet i kampen mot spillets fælinger. På grunn av at du har kontroll over både tid og rom i dette spillet skryter Microsoft av at Blinx 2 er verdens første femdimensjonale spill.

Etter som historien utfolder seg må du også ta kontroll over fiendtlige griser i flere snike-oppdrag. Disse grisene har muligheten til å forme virkeligheten, blant annet ved å lage egne sorte hull, og spillere kan skreddersy sine egne griser for å sørge for at de får akkurat de evnene spilleren ønsker.

I tillegg til enspillermoduset inneholder Blinx 2: Masters of Time & Space mulighet for at flere spillere kan lage egne karakterer som de kan bruke til å kjempe mot hverandre, enten over Xbox Live (åtte spillere) eller på samme Xbox (fire spillere). Her deles spillerne i to lag, katter med evnen til å kontrollere tid, og griser med evnen til å kontrollere rom. Dette burde lede til en relativt unik flerspilleropplevelse.

Siste fra forsiden