Microsoft kunngjør Halo 2-ekspansjon

Liker du Halo 2 sin flerspillerkomponent? I så fall bør du glede deg til sommeren, for da lanserer Microsoft en ekspansjonspakke.

Den nye ekspansjonspakken skal være den første i sitt slag på konsoll, og vil lanseres både som et produkt du kan kjøpe i butikken, og som en digital nedlasting over Xbox Live. Butikkversjonen kommer med to ekstra videoer (en animert film som tar for seg en sidehistorie i enspillerdelen og en minidokumentar), men ellers er de to pakkene helt identiske.

Pakken kommer totalt med ni nye flerspillerkart. Eiere av Xbox Live vil få mulighet til å laste ned fire av kartene allerede i april, og dessuten kommer den amerikanske leskedrikken Mountain Dew til å sponse to kart (Containment, som er et massivt utekart, og Warlock, som er et lite innekart som foregår i eldgamle ruiner) som brukere av Xbox Live vil kunne laste ned gratis.

Lanseringsdatoen for Storbritannia og USA er 28. juni, og det er sannsynlig at lanseringen vil finne sted omtrent samtidig her i Norge. En litt interessant detalj er at Bungie sitt nettsted forteller at innen sensommeren vil alle kartene gjøres tilgjengelig gratis, noe Microsoft ikke har bekreftet i pressemeldingen sin. Mer informasjon vil imidlertid bli gjort tilgjengelig på Bungie-nettstedet snart.

Siste fra forsiden