Microsoft kunngjør nye spill for Xbox

Kvelden 10. mai kjørte Microsoft i gang et heidundrandes arrangement for å vise frem årets nyheter for Xbox. Her er noen av spillene de hadde med seg.

Vi har vært på årets første store arrangement i forbindelse med E3. To dager før messa starter opp valgte Microsoft å kjøre sitt Xbox-arrangement. Som vanlig viste man fram kommende spill og andre nyheter. Mye av det som ble vist var ting vi allerede har sett, men det frem noen nye saker også. Vi har filmklipp fra en rekke av spillene.

Som vanlig ble vi vist klipp fra Doom 3 og Halo 2. Det eneste nye i disse filmene i forhold til tidligere år var at man denne gang viste kooperativ flerspiller for Doom 3 og at det ble vist frem Halo 2 med flerspiller. Videre viste man frem et helt nytt bilspill, Forza Motorsport. Det kan virke som om dette er Microsofts forsøk på å lage en Gran Turismo-killer. Med muligheten til å style, tune og pynte opp bilen som man vil, kombinert med realistisk fysikk og heftig skademotor håper man å endelig lansere et bilspill som slår Gran Turismo-serien. Hvorvidt de lykkes er ikke godt å si, men det skal bli spennende å se hva de får til.

En annen stor nyhet, om vi skal tro Microsoft, var Dead or Alive Ultimate. Som første slåssespill vil dette støtte flerspiller over Xbox Live. Med større frihet, heftigere grafikk og nye baner burde dette passe de fleste slåssespilltilhengere godt. Fable ble så klart også vist fram, med nye filmklipp prøvde man å døyve litt på den lange ventetiden før det faktisk kommer ut. Dette er bare noen få av mange spill som kommer i tiden fremover, noen allerede før jul, andre sikkert ikke før om flere år.

Vi kommer tilbake med utfyllende informasjon om Doom 3, Halo 2 og Dead or Alive Ultimate etterhvert.

Siste fra forsiden