Age of Mythology: Retold

Microsoft pusser opp det herlige strategispillet Age of Mythology

Bringer også Age of Empires II og Age of Empires IV til konsoll.

Age of Empires-serien fylte 25 år denne uka, og Microsoft markerte anledningen med både pomp og prakt. Som del av bursdagsfesten avslørte spillmakeren flere nyheter, inkludert en oppussing av Age of Mythology.

Age of Mythology ble opprinnelig lansert i 2002.
Xbox Game Studios

Spillet fra 2002 introduserte et mer overnaturlig element til den populære strategiserien, med fokus på guder fra ulike mytologier. Resultatet var svært så vellykket, mente vår anmelder.

– Det er ingen tvil om at Age of Mythology er tidenes beste «Age»-spill. Det tar alt det som gjorde de tidligere spillene gode, og tilføyer nøye overveide og velbalanserte gameplay-elementer som fryder og imponerer, skrev Erling Ellingsen den gang.

Nyversjonen, kalt Age of Mythology: Retold, lover overhalt grafikk og spillmekanikker. Akkurat hva vi kan forvente her er imidlertid enda uklart, og mer informasjon – inkludert om dato – vil avsløres senere.

Age of Mythology: Retold kommer til PC, og blir tilgjengelig via PC Game Pass.

Age of Empires til konsoll

Age of Empires til Xbox.

Videre bekreftet Microsoft lanseringsplaner for to Age of Empires-spill på konsoll. Nærmere bestemt er det snakk om Age of Empires II: Definitive Edition og Age of Empires IV.

Førstnevnte, en oppussing av 1999-spillet Age of Empires II, kommer til Xbox 31. januar. Age of Empires IV kommer så en gang senere i 2023, fortalte Microsoft.

Age of Empires IV har for øvrig også fått en ny jubileumsutgave, med diverse nytt innhold å utforske. Originalspillets tredje sesong med innhold er også lansert.

LES OGSÅ: Fallout 4 får plutselig en gratis oppgradering for nye konsoller »

Siste fra forsiden