Middle Earth blir større

En ny utvidelse er annonsert for Lord of the Rings Online.

Flerspillerrollespillet Lord of the Rings Online fra Turbine har siden april 2007 gitt onlinespillere verden over muligheten til å bli en del av J.R.R. Tolkiens fantastiske verden. I november i fjor ble utvidelsen Mines of Moria introdusert, og nå er det klart at nok en utvidelse, Siege of Mirkwood er underveis.

Turbine har sluppet flere mindre oppdateringer siden LOTRO først så dagens lys. Nyannonserte Siege of Mirkwood skal være større enn de små gratisoppdateringene, men mindre enn en full utvidelsespakke. Den nye utvidelsen åpner opp et nytt område øst for Misty Mountains der den skumle skogen Mirkwood ligger, og ender opp ved det fryktede fortet Dol Guldur. Dol Guldur skal ha en "dungeon" som er begregnet for tre-seks personer. Dette skal by på en storslagen avslutning av Mines of Moria-ekspansjonen.

Begrensningen på erfaringsnivå heves til nivå 65 og vil dermed også by på nye "traits", "skills", og "class quests". Utvidelsen introduserer også et nytt "skirmish"-system og skal også pusse opp kampene og "Legendary Item"-systemet.

Slippdatoen er foreløpig ikke klar, men Siege of Mirkwood skal bli tilgjengelig allerede en gang i høst. Ingen pris er offentliggjort, men oppdateringen vil ikke bli gratis, og den vil trolig bare bli tilgjenglig i digital, nedlastbar form. Turbine har tidligere ikke tilbytt nedlastbart innhold mot betaling, og det blir spennende å se hvor vidt LOTRO-spillerne er villige til å bla opp lommeboka for mer innhold.

(Kilde: Eurogamer).

Siste fra forsiden