Middle-earth: Shadow of Mordor 2 avslørt av skuespillerinne

Ooops!

Bilde fra Middle-earth: Shadow of Mordor. Hva oppfølgeren ser ut som, vet vi ikke ennå.
Warner Bros.

Alt tyder på at Middle-earth: Shadow of Mordor får en oppfølger, etter at en skuespillerinne nylig førte opp spillet på sin CV. Det er nettstedet NerdLeaks som har gravd frem informasjonen.

Middle-earth: Shadow of Mordor.
Warner Bros.

Skuespillerinnen lister opp sin rolle i prosjektet som stunt- og skuespillerarbeid, med Blur som arbeidsgiver. Blur er velkjente i bransjen for sine omfattende videoproduksjoner, blant annet i mellomsekvensene i Halo 2: Anniversary og i utallige storslagne spilltrailere opp gjennom årene.

De har også jobbet med denne skuespillerinnen tidligere, i trailere for spill som Dark Souls 2, Assassin's Creed: Unity, BioShock Infinite og Mafia 3.

Legger man sammen to og to her, virker det sannsynlig at arbeidet handler om en annonseringstrailer til prosjektet. Når denne i så fall vises er det vanskeligere å spå, men spillmessen E3 i juni er det mest sannsynlige avdukingsstedet.

Det har også vært rimelig stille fra Monolith Productions, studioet bak Middle-earth: Shadow of Mordor, en stund nå. At de jobber med oppfølgeren er derfor ikke usannsynlig.

Godt likt

Middle-earth: Shadow of Mordor.
Warner Bros.

Middle-earth: Shadow of Mordor er et sandkassespill satt til Mordor-området fra Ringenes Herre-universet. Man spiller som Talion, som etter å ha blitt slaktet ned av en gjeng orker blir til et slags skrømt som vil hevne sin familie.

Vi satte stor pris på da spillet kom i 2014, men hadde noen ankepunkt også.

– Verdenens blasshet til tross, Middle-earth: Shadow of Mordor bør oppleves av de som tørster etter et sandkassespill med en vri. Å bryne seg på orkenes maktsystem er en opplevelse som utvider seg og blir mer spennende gjennom hele spillet, og det oppstår alltid nye situasjoner som skiller seg fra de forrige. Dette er et godt stykke spillemergens i praksis, skrev undertegnede om spillet den gang.

Siste fra forsiden