Midnight Club er tilbake

Åpenbart inspirert av suksessen EA sitt Need for Speed: Underground har nytt, har Rockstar Games akkurat kunngjort Midnight Club 3: DUB Edition.

Midnight Club 3: DUB Edition produseres av Rockstar San Diego, som også lagde forgjengeren. Spillet skal etter planen komme i salg til jul, og vil komme til både Xbox og PS2. Pressemeldingen gir veldig få detaljer om hva vi kan forvente oss av dette spillet, men den forteller at det vil bygge videre på gameplayet vi fant i Midnight Club 2. Dette var et spill der du fikk kjøre fritt rundt i ulike byer og delta i ulovlige billøp.

Midnight Club 3 vil også komme med helt nye funksjoner og muligheter, men Rockstar Games har ikke kunngjort mer informasjon om disse. Rockstar skryter av at de har gått i partnerskap med det amerikanske bilbladet DUB, og involveringen fra DUB skal etter planen gjøre spillet enda mer autentisk enn forgjengeren var.

Det blir spennende å se hvordan Midnight Club 3 kommer til å takle den tøffe konkurransen fra andre og liknende bilspill. Ikke bare er Need for Speed: Underground 2 på vei, men tilhengere av denne typen spill kan også se frem til Acclaim sitt Juiced, og begge disse spillene ser ut til å komme på markedet før Midnight Club 3: DUB Edition.

Siste fra forsiden